|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Όπως είπα έχω ενυδρείο περίπου 177 λίτρων. Μέχρι στιγμής έχω μέσα ένα tropheus doboisi, ένα ζευγάρι samurai, δύο aulonacara nuasi (blue), μια zebra nigrofasiatus κι ένα aulonacara μωρό (δεν θυμάμαι ακριβώς τη ράτσα του). Τι άλλο να βάλω;
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη αλλα οταν λες σαμουραι τι εννοεις? τα duboisi τρωνε 100% φυτικες τροφες ενω τα aulonacara χρειαζονται ζωτικη πρωτεϊνη.. αρα κατα την αποψη μου λαθος συνδιασμος..Tα aylonacara ειναι αρσενικα ολα?
αμα ειναι να ξερεις πως θα εχεις προβλημα.ιδιαιτερα εαν ειναι αρσενικα τα 2 aulonacara nuasi (blue) θα πεσει πολυ ξυλο.. ακομη εαν θελεις να κρατας πανο απο ενα ειδος aulonacaras κρατα τα σε ζευγαρια να ελαχιστοποιησεις πιθανοτητες υβριδιων..Τωρα για 170 λιτρα δεν θα εβαζα haps... η θα το εκανα αποκλειστικα tanganyika η θα ειχα 2-3 ειδη mbuna πχ labidochromis hongi , pseudotropheus demasoni αδε και κανα iodotropheus.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Οι τροφέοι είναι απαιτητικά ψάρια
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|