|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αποφάσισα για το μικρό μου ενυδρείο αντι να βάλω εξωτερικό φίλτρο να κάνω μια πρώτη προσπαθεια για sump.
Το ενυδρείο δεν θυμαμαι τη μάρκα είναι αλλα δεν έχει αναμονές για υπερχείλιση και τα λοιπά, όπότε.. Πως επιλέγω που και πως κόψω το τζάμι? Όταν κόβεται το ρεύμα, τι κάνουμε? Εάν έβαζα την τρόμπα σε ups (600αρι ups) 6W pump πόση ώρα θα δούλευε χωρίς να έχω προβλημα με το ρεύμα? ---------------------------- ¨οταν μια αντλία / κυκλοφορητης λέει : Ανώτατο ύψος από το έδαφος: 30cm ... Εγω που θα τον βάλω κάτω από το ενυδρείο και ο σωλήνας θα ειναι περίπου μετρό και κατι ψηλά... δεν μου κάνει ή δεν ειναι αυτη η μονάδα μέτρησης? Οσο για τα προηγούμενα νομίζω πως αυτο καλύβει τις ερωτήσεις μου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Ο Αρχάριος……και το ενυδρείο του…. | NickFior | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 22-01-08 09:59 |
Ερωτήσεις για κατασκευή sump | zak | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 09-05-07 10:35 |
Αχιβάδες ερωτήσεις … | Lsourtzo | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-08-06 22:10 |
Πρόβλημα με τριχοειδή άλγη επάνω σε φυτά……….. Help | karalioman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-06 00:32 |