|
||||
|
||||
![]()
Σκουλήκια είναι ρε παιδιά αυτά?
Ειναι κατασπρα , αρχικά ενα ψαράκι ειχε popeye, και αφου πέρασε με χρηση φαρμάκων τώρα βλέπω αυτό πρέπει να είναι η μέσα η απο πάνω απο το μάτι του και στο πτερύγιο, σήμερα είδα σε άλλο ενα .Ειναι περίπου 2-3 χιλ . Για πέιτε.. Το παρακάτω ειχε προβλημα με popeye , και εμφανιστηκε αυτο ![]() ![]() By nicpapa at 2012-01-15 By nicpapa at 2012-01-15 ![]() ![]() By nicpapa at 2012-01-15 By nicpapa at 2012-01-15 ![]() By nicpapa at 2012-01-15 |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδω:http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EB%E7%EA%E9
και στα link του thread θα βρεις περισσοτερα που μαλλον θα σε βοηθησουν.
|
||||
|
||||
![]()
πανακούρ και καθάρισες ,ιδιοπαθής και βασανισμένος μ'αυτή την αρρώστια.Κοίτα και αδιέξοδο σε θεραπεία
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκίμάσω , stozzon -L εχει βαση την Levamisole ,ειναι παρομοιο με πανακουρ eιχα καταπολεμήσει παλια camallanus, λογικα θα τα σκοτώσει και αυτά .. Σωστά?
Δοσολογια παει 300 mg για 150 λτ ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί να χασομεράς αφού με panacur χάπι από κτηνιατρικά είδη καθάρισες άμεσα και σίγουρα?¨εχω υποφέρει, πληρώσει και πάνω απ'όλα βασανίσει τα ψάρια με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα πάνω από 6 μήνες.Τι έχουν τα έρημα και ψοφάν?Η επιλογή δική σου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τα σαλιγκαρια μονο θα εχεις προβλημα που τα σκοτωνει.
|
||||
|
||||
![]()
Κανένα προβλημα , σήμερα παραγγειλα panacur για σιγουρα πράγματα...
klipitiklopos απο την βιασύνη μου δεν προλαβα να ψάξω στο φορουμ , ευχαριστω. Ενδιαφέρον τα σχολια σας Αυριο θα το έχω , και ξεκινάω θεραπεία ! Ερωτησεις: Απο φυτα δεν επειρεάζει σωστα? Καπου διάβασα για μια περιπτωση με cryptocoryne.. -Ειναι φωτοευαισθητη η ουσια αυτη ? -Εχετε ιδέα την ονομασία του σκουληκιου? Γιατι δεν μπορω να βρώ κατι παρόμοιο ! - Και το πώς μπορεί να βρέθηκε στο νερό και μέσα στο μάτι του ψαριου? |
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω κατι ακυρο?
Σκυλο εχεις? Εσυ klipi? Εσυ Pano alexandroupoli?
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να πείς οτι έχω, δεν το νομίζω , τα χερια περνανε απο απολυμανση πριν και μετα την βουτιά στο ενυδρειο, και βρισκεται σε ενα ενυδρειο μόνο .
Κατάλαβας που το πάς , εγω αλλη υποψια έχω με το βαρέλι , μια φορά ειδα αυγά επάνω στο θερμαντηρα , μήπως απο καποιο εντομο η δεν παίζει. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ειδες καμια τριχα απο σκυλο ποτε στο νερο?
|
||||
|
||||
![]()
Οχι , το βαρέλι ειναι σε αποθηκη , που βρισκεται σε εξωτερικό χωρο με το καπάκι του απο επάνω κλειστό , δεν παταει σκύλος η κάτι άλλο .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμενα δεν μου πειραξε τιποτα στο φουλ φυτεμενο. Το πως μπορει να βρεθηκε στο νερο, ειναι και δικη μου απορια. Προς delta66; οχι δεν εχω σκυλο, γατο εχω.
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια εχω παρει τηλ 10 πετ και δεν το βρισκω πουθενα.που το βρηκατε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Oποιος δεν το βρισκει ας με πμ-αρει
![]() ------------------------- Βρε λες;;; Θα τον σφαξω σαν τραγι στο γονατο τον αλητακο! ![]() ![]() ![]()
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 18-01-12 στις 19:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στα πετ αποκλειεται να το βρείς .... Ρώτησε καποιο κτηνίατρο, γιατί αυτά πρωοριζονται για κατσικες και προβατα, δοσολογια λεει πιο πανω ο klipitiklopos.
Εγω σημερα ξεκίνησα την πρωτη δόση ακόμα βρίσκονται πάνω , θα επαναλάβν σε 2 μέρες.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκουλήκι? | SlimData | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 07-10-11 10:24 |
ποιος μπορεί να μου πει τι είναι αυτό το σκουλήκι??? | karajohnnick | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 17 | 06-10-10 18:49 |
Σκουλήκι και γαρίδα αλμυρού νερού. Κάνει για τροφή? | skourkou | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 24-06-07 14:02 |
Λευκό σκουλήκι | skippergr | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 03-01-07 23:16 |