|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.
Χριαζομαι τα φωτο σας μερικα απο τα νεον τετρα μου κολημπανε λιγο περιεργα με σπασμοδικες κινησης και με το κεφαλακι προς τα κατω. θα ηθελα να μαθω αν ειναι κατι που θα περασει, αυτο γινετε απο εχθες το βραδι ,ειπα μοιπως ειναι απο το διοχιδιο και το εβγαλα τελειος. ph 7 gh 13 nh3/nh4 0 no2 0 no3 12.5 η μονη αλλαγη που εκανα ειναι η προσθικη 5 ατομων golden pristella tetra εχθες το βραδι . σας παρακαλω για αμεση απαντηση. βαζω και ενα βιντεο απο το ενυδρειο μου στο you tube http://www.youtube.com/watch?v=EGlHR...dfeTAUi_95KX3q |
|
||||
|
||||
![]()
κανα 2 που βλεπω μου φαινεται σαν να εχουν ασθενεια νηκτικης κυστης. βλεπω δηλαδη οτι τεινουν προς την επιφανεια και με κοπο κολυμπουν συνεχως προς τα κατω για να μεινουν στην ουσια στο ιδιο σημειο.
|
||||
|
||||
![]()
ελα βρε πανω και τι να κανω μπορω να κανω κατι?
|
|
||||
|
||||
![]()
To διοξειδιο σε τι παροχη το ειχες ρυθμισμενο;
|
||||
|
||||
![]()
To διοξειδιο ειναι diy και το ειχα να δουλευει συνεχεια με εναν μικρο κικλοφοριτη για την διαχιση.και ειπα να το κλεισω μην τυχων και δεν ειχε οξυγονο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανε μια αλλαγή μέχρι να σου απάντηση κάποιος που να το έχει ξαναδεί και μην ταΐσεις
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα αυτην την συμπεριφορα μου την ειχαν παρουσιασει οταν το ειχα παρακανει με το διοξειδιο, αλλα οταν μειωσα την παροχη επανηλθαν.
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
tetra neon | Koninos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 02-02-11 19:07 |
Neon Tetra | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 22-10-09 13:40 |
NEON TETRA | shalis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-10-09 13:20 |
NEON TETRA | fitilakias | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-03-08 23:14 |
Neon tetra disease | qstavrosq | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 15-03-05 11:14 |