|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως καθόμουν το πρωί και καμάρωνα τα αφρι
![]() Και επειδή έχω καιρό να γράψω στην παρέα, ε!!!, ειπα να επισυνάψω τρείς φωτογραφίες γιά εσάς....ετσι για να γεμίζω και εγώ λίγο τόν χώρο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες φωτογραφιες μπραβο και ωραια συμβατοτητα των ιδων αλλη μια φορα μπραβο
![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Μπά, πού τέτοια τύχη. Μάλλον το ενυδρείο ειναι μικρό γιά τόσα ψάρια και δύσκολα γιά γέννες. Ισως και η ηλικία?, δέν ξέρω πάντως ακριβώς το γιατί η το πότε. Αν ειναι θέμα χώρου, τόν Αυγουστο τά πράγματα θα αλλάξουν μιάς και τα ψάρια θα μοιραστούν στο καινούργιο ενυδρείο. Γράψε μου μερικές λεπτομέριες (πμ η εδώ) γιά τή γέννα απο τα iodotrofeus. (τι ηλικίες, πότε, πόσα, τι παρατήρήσες.) |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ευχαριστως
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά εχω ακόμη εκείνο το iodotropheus .αποδείχτηκε αρσενικό(γαύρε καλά έκανες και δεν το πήρες
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ετσι - ετσι !!! και προσεχε μη σου κανει φωλια στον πυθμενα !!! ![]() μπορει να τρυπησει το τζαμι και αστα μετα !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote]
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
tasos εγω το θελω!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|