|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια καλησπερα....
εχω εναν φιλο ο οποιος για να ριξει την σκληροτητα του νερου στισ αλλαγες του βαζει απιονισμενο νερο.ισχυει κατι τετοιο??? |
|
||||
|
||||
![]()
H αναζητηση εβγαλε πολλες απαντησεις
http://www.aquatek.gr/vb/search.php?searchid=4301310
|
||||
|
||||
![]()
Απο αυτα που περασα με το συγκεκριμενο σκευασμα,θα σου ελεγα να ΜΗΝ βαλεις ουτε σταγονα..Ενυδρεια εχουμε,οχι την stirella!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και γω οταν ειχα πριν χρονια ξεκηνησει το ενυδρειο και δεν ηξερα για να καταβασω σκληροτητα εριχνα απιονισμενο.
Αποτελεσμα σε μια βδομαδα απο τα 9 ψαρια που χα εμεινα μονο 2. Αυτο αρκει. Αν ειναι να πληρωνει τα 4λιτρα + τα ψαρια που θα χασει .... χχχμμμ μεσα θα μπει .. παρε μια οσμοση να τελειωνει και ναχει το κεφαλι του ησυχο.
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω για την συμβουλη..ρωταω γιατι ηθελα κ εγω να χαμηλωσω λιγο την σκληροτητα οχι πως εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα μεχρι στιγμης απλα για καλυτερα...μηπως εχετε να μου προτεινετε ποιο τεστ για μετρησεις νερου να παρω γιατι το ιζιτεστ της τζειμπιελ δεν το πολυκαταλαβαινω..
|
|
||||
|
||||
![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/API-Freshw...ht_1491wt_1247
της Api ειναι τα καλυτερα , ευκολα στην χρηση και φοβερα αξιοπιστα στην μετρηση. Αν εχεις την δυνατοτητα παρε το kit απο ebay γιατι σε πετ να παρεις ενα μονο εχει οσο ολο το σετ περιπου.
|
||||
|
||||
![]()
Τα υγρά τεστ της Api (πιστεύω) είναι τα πιο αξιόπιστα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστωωωωωωωωωωω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απιονισμενο νερο... | stratigos24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 08-09-11 10:53 |
Απιονισμενο νερο. | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 11-10-10 19:25 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ???? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-08-09 07:02 |
ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-07-08 23:46 |
Απιονισμενο νερο | Satriani | Χημεία - Φυσική θαλασσινού νερού | 19 | 10-05-08 13:01 |