|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
kalispera.. molis xthes ematha gia afto to forum kai xarika poli pou iparxei kati tetio..
![]() ta psaria pou exw sto enidreio einai afrikanes ektos enos psariou (boulengerella maculata) o opios exei apodixtei poli skliros kai distixws ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νερο να αλλαξεις αμεσα.
Η boulengerella maculata γινεται 30 εκ. και τρωει οτι χωραει στο στομα της. |
|
||||
|
||||
![]()
ok tha alaxw to miso nero simera... to psari afto einai hdh 12cm.. les na exw provlima kai me tis megaliteres afrikanes? pantos kanei tis epitheseis tou molis klisw to fws..einai poli ipoulo
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ξεφορτοθεις την boulengerella maculata γιτι στο τελος θα ειναι και το μοναδικο ψαρι που θα εχεις.
![]() Για δες εδω. ![]() http://www.characins.netfirms.com/b.maculata.html |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
telika simera to piga piso ton fonia :P :P kai pira stin thesh tou ena fryeri kai 2 labidochromis zevgos
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχως που το πηγες πισω γιατι αλλιως θα ειχες πολλα προβληματα ακομη
![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
ta labidochromis yellow otan megalwnun xexorizoun giati ta kato pterigia einai mavra sto arseniko..kai i oura sto thiliko einai mikroterh
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
προσπαθησε να γραφεις ελληνικα,σε παρακαλω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατ αρχας θα ηταν πιο ευκολο για εμας που διαβαζουμε αυτα που γραφεις αν εγραφες στα Ελληνικα
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
οκ σορρυ θα γραφω ελληνικα απο δω και στο εξής !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιποοοον οκ σιγουρα ξερεις πολλα παραπανω απο εμενα αλλα το μαγαζι μου ειπε πως ειναι ζευγος αναπαραγωνται κλπ...ακομη μου ειπε πως οταν τα κατω πτερυγια ειναι μαυρα ειναι αρσενικα.. κ εχω 2 με τα κατω πτερυγια μαυρα τα οποια τσακώνονται κιολας γιαυτο ΕΙΜΟΥΝ σιγουρος :P :P :P Τωρα εχω τις αμφιβολιες μου... ευχαριστω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ τελικα το βρηκα..για βοηθηστε!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμένα μού φαίνεται οτι το ψάρι ειναι Aulonocara baenschi, μιάς καί τα δικά μου τό ίδιο χρώμα και σχήμα έχουν. Σχετικά με τά Labidochromis caeruleus, σίγουρα ειναι δύσκολο να τα ξεχωρίσης οταν ειναι μικρά. Καί εγώ απότι ξέρω, μετα τούς πρωτους εξι μήνες, τό μαύρο χρώμα στά κάτω πτερύγια είναι πολύ έντονο στά αρσενικά. Επίσης τά ενήλικα αρσενικά συνήθως ειναι πιό μεγάλα, δηλ. αν το αρσενικό ειναι 10εκ. το θηλυκό στην ίδια ηλικία θα ειναι 7-8εκ. Στά δικά μου Labidochromis caeruleus (2,5μηνών) τά αρσενικά άρχισαν να έχουν τά μαύρα κάτω χρώματα καί ηδη ψιλομαλώνουν ενώ τά θυληκά, πιο μικρά, κάθονται πιό ήσυχα. Βέβαια τά δικά μου είναι μόνο 2,5μηνών και η πείρα μου έχη σχεδόν τήν ίδια ηλικία ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για να φτασει το αρσενικο τους 10 ποντους πρεπει να ειναι πανω απο 1 1/2 χρονων.Αρα ηδη θαχουν φανει τα σημαδια που ξεχωριζει απο το θυληκο(egg spots-πιο εντονα μαυρα κατω πτερυγια καθως και ενα ψιλομαυρισμα της μουρης-καθως και το πιο μεγαλο και πιο μαυρο ραχιαιο) !Θα συμφωνησω απολυτα με το (βαζελο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote="γαυρος"] !Θα συμφωνησω απολυτα με το Στεφανο,οτι ειναι παν-δυσκολο να τα αναγνωρισουμε σε μικρη ηλικια!!
Ετσι ειναι. Οπως εγραψα πρίν και εγώ συμφωνω μαζί σας ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ξανακάνε μέτρηση για να σιγουρευτείς ότι ειναι στο 5 mg/l και αν είναι... κάνεις επιγόντως 1/3 αλλαγή νερού. Αν συνεχίσει να είναι ψηλά (πάνω από 0,3 mg/l) ξανακάνε αλλαγή νερού την επόμενη μέρα. Αυτό θα το συνεχίσεις μέχρι να τα φέρεις σε ικανοποιητικά χαμηλά επίπεδα. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την παρεμβαση σου Γιωργο, δεν ξερω πως το παρεβλεψα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[quote="stefanos.f"] Ε λοιπον αυτος ο τυπος μια Δευτερα πρωι ειχε το πιο μεγαλο μπουκωμα που εχω δει σε ψαρι
Γηράσκω αεί διδασκόμενος ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχα, εποιουσε την νησσαν Στεφανε ε?? γιατ ποιους κανονες και ποια γνωρισματα λοιπον καθομαστε και λεμε??
![]() ![]() ![]() ολα ειναι θεωριες τελικα !! η πραξη λεει αλλα......... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ετσι ετσι ρε Θοδωρη και τελικα ολα μας τα πτυχια περι ιχθυολογιας τα πεταξαμε στην τουαλετα....
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καταρχην ευχαριστω που διξατε προθυμια κ μου απαντησατε
![]() ![]() δυστηχως το νερο μου εχει προβλημα.. ![]() ![]() ελπιζω να φτιαξει το νερο πριν χασω κιαλλο ψαρι.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα απ'όλα θα ταϊζεις ελάχιστα τα ψάρια σου (μέρα παρά μέρα θα έλαγα).
Πρέπει να κάνεις αλλαγή νερού 30% επειγόντως. Ξαναμετράς την επόμενη μέρα. Αν συνεχίζουν να είναι ψηλά τα ΝΟ2... ξανά αλλαγή νερού 30% και πάει λέγοντας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|