![]() |
#1 |
Περί υλικών φίλτρου
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδιά ανοίγω αυτό το τόπικ γιατί...
1.Πολύ με ενδιαφέρει η χρησιμότητα του κάθε υλικού που έχει μία θέση μέσα στο φίλτρο μου (εσωτερικό ή εξωτερικό),και πιστεύω και πολλοί άλλοι (όπως εγώ) ίσως δεν κατανοούν μερικούς όρους όπως "μηχανικός","βιολογικός" κλπ. 2.Επίσης ποια είναι η "χρυσή συνταγή" ώστε να βάζουμε τα σωστά υλικά στο φίλτρο μας και κατά πόσο εξαρτάται η σύνθεση των υλικών (σύνθεση εννοώντας το setup) από τα όποια ψάρια κατοικούν στα ενυδρεία μας? 3.Τι μπορώ να βάλω καλύτερο από το "α" ή "β" υλικό που προυπάρχει στο φίλτρο? 4.Τέλος ποια από τα υλικά αυτά θέλουν αντικατάσταση σε ένα "α" χρονικό διάστημα,ποια είναι μόνιμα (ή αργούν πολύ να αντικατασταθούν) και αν είναι τελικά χρήσιμα στο φίλτρο μου? 5.Δώστε μου τα φώτα σας παιδιά ,links ή ότι άλλο χρήσιμο μπορεί να είναι αυτό. Δεν αντέχω στην ιδέα να έχω φίλτρο στο ενυδρείο να δουλεύει και να μην ξέρω το κάθε υλικό που έχει μέσα αν είναι χρήσιμο ή όχι. Αυτό γιατί έχω υποχρέωση να διατηρώ τα ψαράκια μου στις καλύτερες συνθήκες που μπορώ να τους παρέχω και να είμαι γνώστης βασικών εννοιών όπως η παραπάνω (σωστή και επαρκής φίλτρανση). Ευχαριστώ που με ακούσατε και συγνώμη για την ασχετίλα μου αλλά "όσο ζω μαθαίνω". |
|
Εμφανίσεις: 3801
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή υλικών φίλτρου | tasos12 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-01-11 00:19 |
διάταξη υλικών εξωτερικου φίλτρου. | aquaristas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-09 12:58 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | dfoust | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 18-01-09 18:37 |
Συμβουλή περί φίλτρων και υλικών... | promot3r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 20-12-07 22:34 |
Αντικατάσταση υλικών φίλτρου | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-12-07 18:42 |