|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:60*30*30
Όγκος:54 λιτρα Κατηγορία: Φυτά:μια φορα του εβαλα και τα εκανε σαλατα ![]() Ψάρια / ¶λλα είδη:Αστακος μονος και πασας Διακοσμητικά υλικά:1 ξυλο (μαλλον μοπανι),Ηφαιστιακη αμμο (χονδροκοκη)και φυσικα ηφαιστιακες πετρες (που ολα αυτα ειναι ουδετερα) (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:1λαμπα που δεν ανβει σχεδον ποτε,γιατι του αρεσουν τα νυχτοπερπατιματα ,και επιδη ειναι κοντα στο παραθυρο και εχει φυσικο Moon light ![]() Διάρκεια φωτισμού:Απο την Ανατολη μεχρι την Δυση. Φιλτράρισμα:Εχει 2 φιλτρα.Το ενα ειναι μονο μηχανικο και το αλλο εχει 1 λιτρο syporax γιατι ειναι και καλοφαγας ![]() Θερμοστάτης:1 50 βατ,αλλα δεν αναβει σχεδον ποτε,γιατι δεν του αρεσουν η ζεστες Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:7,5 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):40 και βαλε ,αλλα του κανω συχνες αλλαγες και ξεκινω απο 20 Αλλαγές νερού:καθε 2 μερες 10 λιτρα Θερμοκρασία:Τον χειμωνα 22 ,το καλοκαιρη ομως εχω και 30,λογου οτι ειναι καλος δραπετης και εχω κλειστο το καπακι ¶λλες πληροφορίες:Τον λεω Κωτσο και μολις με βλεπει αρχιζει να με τσαπμπουκαλευετε.Του αρεσει πολυ να τρωι μαριδακι,καλαμαρακι,και εχει ιδιετερη αδυναμια στον γαυρο,λογου οτι ειναι ΑΕΚτσης και ΠΑΟΚτσης ![]() ![]() Φωτογραφία: Και τωρα ο λεβεντης μου ο ΚΩΤΣΟΣ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|