|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με χρυσόψαρα Συστήσετε μας τα χρυσόψαρά σας ή και τον χώρο που τα φιλοξενείτε. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλιαδες τους εχεις.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eνα τρανο παραδειγμα ενυδρειου για χρυσοψαρα......
Ωραιες πετρες!!!!!!Μπραβο για το αποτελεσμα.
|
||||
|
||||
![]()
ολα τα αλλα μου εναι αδιαφορα... η μουσικη τα σπαει χαχαχαχα!
|
||||
|
||||
![]()
ζωη και κοτα τα χρυσοψαρα...!
θες να μας πεις για το ονομα?? ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο ρε Σπυρο...
|
||||
|
||||
![]()
Γουλανδρις και χωντρος γιατι?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τα σχολια
Παράθεση:
Αφου πηρε το χρυσοψαρο και το ταλαιπωρησε λιγο εκτος νερου για να βγαλει τις φωτογραφιες που θα δουλευε επανω τους, σκεφτηκε να ριξει το μπαλακι σε εμας για την "αποκατασταση" του ψαριου. Η "ζωη και κοτα" αποκατασταση του (οπως ακριβως ειπες), ενεπνευσε το φιλο μου να τον ονομασει Γουλανδρη. ![]() ------------------------- Το ενυδρειο αυτο, ειναι το πιο ανετο και οικονομικο στη συντηρηση ενυδρειο μου. (καθολου θερμανση που ειναι το μεγαλυτερο εξοδο, 4.5 ωρες φωτοπεριοδο, νερο βρυσης στις αλλαγες και βρυση με λιγο ΑΟ στην αναπληρωση λογω και των apple που τραβανε) Μονο η ψυξη και η αναπληρωση της εξατμισης ειναι η πιο μεγαλη απαιτηση του. (5 λιτρα την ημερα για 24C θερμοκρασια στο ενυδρειο με τις ζεστες αυτην την εποχη) Δνε μπορω να πω οτι ειναι το Β' ενυδρειο, που δεν ασχολουμαι και δεν το παρατηρω ή δεν το χαιρομαι οπως τα αλλα τα δυσκολα και πιο απαιτητικα ενυδρεια. Μπορω να πω οτι πιανω ασυναισθητα τον εαυτο μου να ειναι κολλημενα τα ματια μου επανω του περισσοτερο. Πολυ αγχολυτικο ενυδρειο μπορω να πω. Μονο χαρα (φτου φτου) μου δινει. Σκεφτομαι (εδω και χρονια ![]() Απλα δεν εχω βρει καποια να με συγκινησουν ή μαλλον δεν εψαξα και τοσο.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 12-09-11 στις 00:04 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ωραίο ενυδρείο!!
Έχεις δίκιο και κολλάς μαζί του. Τα χρυσόψαρα εάν τους παρέχεις κατάλληλες συνθήκες και κατάλληλο "σπίτι" είναι κατά την γνώμη μου απίστευτα σε κίνηση. Είναι βέβαια από ότι ακούω κάπως παρεξηγημένα, ενώ υπάρχει απίστευτη πικοιλία σε είδη και χρωματισμούς. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!Αρχοντες τα εχεις και με μουσικη παιδία απο οτι καταλαβαινω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος LIDO 120 | petros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-11-09 13:15 |
Lido 120 | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 02-05-09 20:25 |
Rio 125 & Lido 120.... | imichal | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 21 | 09-12-07 19:33 |
Lido 120.... | imichal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 24-10-07 08:41 |