|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
θελω να ρωτησω αν γινεται να βαλω διαφορετικα γατοψαρα σε ενα ενυδρειο για παραδειγμα 8 στο συνολο 2 sterbai 3 albino kai 3 aeneus. θα λειτουργουν παλι σαν ομαδα η θα ειναι 3 διαφορετικα κοπαδια. ευχαριστω !!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
όχι δε θα κοπαδιάσουν και καλύτερα είναι να διαλέξεις ένα είδος από αυτά και να φτιάξεις ένα κοπάδι!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρατηρησει οτι προτιμουν να ειναι παρεα με ψαρια του ιδιου ειδους.
Φυσικα αν ειναι καποιο μονο του θα χωθει σε καποια αλλη ομαδα. Εγω το αποφευγω σε ολα τα κοπαδοψαρα που κολυμπουν στο ιδιο υψος νερου γιατι δεν μου αρεσει και το θεαμα των ανομοιων σε χαρακτηριστικα μπλεγμενων ομαδων. Μου φαινεται κιτς.
|
||||
|
||||
![]()
και θα δεις πως δείχνουν πιο ωραία όταν είναι ίδιο είδος και μεγάλη ομάδα!
|
||||
|
||||
![]()
ειχα 3 αενεους με 4 στερμπαι και δεν πηγαιναν ποτε σαν κοπαδι τα εβλεπα 4-3
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γατοψαρα | giorgos344 | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 17 | 08-04-11 17:26 |
γατοψαρα | manos_samos | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 16 | 01-01-11 01:33 |
120 με γατοψαρα! | gwgw | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 04-09-08 16:17 |
τι γατοψαρα? | naupaktos84 | Ζωοτόκα | 9 | 24-12-07 17:48 |
ΓΑΤΟΨΑΡΑ | Χαραμάδας | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 8 | 04-06-07 12:12 |