|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ένα πρόβλημα!
Τελευταία ένα Flame Tetra, το οποίο είναι πιο παχύ από τα υπόλοιπα, βρίσκεται στο μέσο του ενυδρείου και κάνει bullying στα υπόλοιπα ψάρια! Ένα Zebra Danio έχει μαδημένη ουρά και σκέφτηκα ότι μάλλον αυτό φταίει! Το ενυδρείο μου έχει τα ακόλουθα στοιχεία: 80Χ40Χ35, Volume 102 lt συνολικά, γύρω στα 90 χωρίς το υπόστρωμα Tetra PML CO2 System Fish: 1 Betta Splenders Male 6 Zebra Danio 6 Caridina Japonica 2 Hatchetfish 1 Colisa Chuna (Honey Gourami) 1 Colisa Lalia (Dwarf Gourami) 2 Corydoras Julii 4 Crossocheilus Siamensis (Siamese Algae Eaters) 4 Hyphessobrycon flammeus (Flame Tetra) 2 Otocinclus vittatus (Dwarf Suckermouth Catfish) 11 Paracheirodon innesi (Neon Tetra) Plants: 2 Cabomba aquatica 2 Echinodorus bleheri 1 Elodea Densa 2 Heteranthera zosteraefolia 1 Hygrophila polysperma Ευχαριστώ! P.S. Μήπως το έχω παρακάνει με τον αριθμό των ψαριών? Είναι όλα μικρού μεγέθους. P.S.2: pH=7,2 - O2=2mg/l - KH=5 - GH=14 - Ammonia=0 - Nitrite=0.3 - Nitrate=15 - Temp=25 Celcius |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|