|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα , σήμερα το απόγευμα παρατήρησα ότι το φίλτρο μου FLUVAL 305 δεν λειτουργούσε , δεν είχε ροή καθόλου , αμέσως το έβγαλα το καθάρισα και το έβαλα πάλι πίσω με αποτέλεσμα η φτερωτή να κάνει ένα θόρυβο σαν να βρίσκει κάπου και δεν έχει ροή καθόλου .
τι φταίει ; τα έπαιξε ; παιδιά πέστε μου τι να κάνω , έχω και ένα εσωτερικό φίλτρο μαζί του RIO 180 ευχαριστώ Δημήτρης |
|
||||
|
||||
![]()
Τα fluval στην εισαγωγή έχουν μια μπίλια δες μήπως έχει στουπώσει εκει.. Αυτο που κάνει θόρυβο λογικά έχει αέρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα Δημητρη.
Οταν λες δεν εχει ροη,δεν πεταει καθολου νερο; Αυτο εγινε ετσι ξαφνικα ή εκανες εσυ κατι στο φιλτρο; Εκει που εχει την συνδεση του φιλτρου με τους σωληνες εχει και εναν μοχλο που ρυθμιζει την ροη του νερου.Σε ποια θεση βρισκεται,πανω ή κατω; Ο θορυβος που κανει ειναι αυτος που κανει οταν εχει μαζεψει αερα μεσα;
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα κι'απο μενα..
δοκιμασες να "τρομπαρεις" ? |
|
|||
|
|||
![]()
παιδιά καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την άμεση ανταπόκριση σας , λοιπόν μετά από τρομπάρισμα ο θόρυβος έφυγε , αλλά παιδιά δεν έχει καλή ροή το φίλτρο με τέρμα τον ροοστάτη βγάζει ίσα ίσα μια σταγόνα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τη φτερωτη την εχεις τοποθετησει σωστα;
Ο ροοστατης αν βρισκεται κατω και δεν υπαρχει καποιο θεμα με τη φτερωτη τοτε θα ελεγα να περιμενεις κανενα δεκαλεπτο.
|
|||
|
|||
![]()
συνεχισε την τρομπα, σηκωσε το και κουνα το σαν να φτιαχνεις φραπε (ως που να φυγει ολος ο αερας)... και κοιτα να ειναι το επιπεδο του νερου ψηλα.. οι οδηγιες μιλανε για κατωτερο επιπεδο τα 7cm (αν θυμαμαι καλα) κατω απο το χειλος του ενυδρειου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά θα τα κάνω όλα αυτά και βλέπουμε
Σας ευχαριστώ πολύ ------------------------- Παιδιά , έκανα αυτό που μου είπατε , δηλαδή συνέχισα να τρομπάρω και τώρα είναι όλα οκ Σας ευχαριστώ να είστε όλοι καλά Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris1150 : 16-07-11 στις 20:40 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρειάζομαι βοήθεια!!! Πρόβλημα με ταμπλέτες λίπανσης φυτών!!! | Thrillos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 17-03-10 01:25 |
Θυλικό guppy με πρόβλημα?? Βοήθεια | stdev | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-09 19:39 |
Τα φυτά μου έχουν πρόβλημα, βοήθεια σε αρχάρια, please | Roi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 41 | 22-04-09 11:18 |
FIN ROT Πρόβλημα!!! Βοήθεια... | kats7h0d | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 13:01 |
Μια μικρή βοήθεια...Πρόβλημα με SAE !!!! | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 0 | 27-03-08 20:12 |