|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει πιθανότητα τα CPD να χτύπιούντε μεταξύ τους?
Το ψαρακι το βρήκα πάνω στη μος με την πληγή στο πλάι. Τί μπορεί να είναι. Τα άλλα τα τάισα και είναι υπερκινιτικότατα.
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως το χτυπησε αλλο ψαρι εκτος των cpd?
Με τι αλλα το εχεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Mόνο CPD έχω μάζι με 10 HELENA σε 40 λίτρα!
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως χτυπησε σε κανενα αιχμηρο αντικειμενο?
Δεν νομιζω να ειναι απο τα αλλα cpd. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα βράχω απο λάβα.
Μάλλον είναι χτύπημα απο εκει και όχι κανένα παράσητο. Τα άλλα μια χαρά μου φαίνονται ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχεις καιρό ή τα πήρες πρόσφατα?? Γιατί μου μοιάζει με ασθένεια που δεν την εύχομαι ούτε στον εχθρό μου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχω ένα μήνα περίπου.
Ποια ασθένεια υποψιάζεσε?
|
||||
|
||||
![]()
τι ασθενεια δηλαδη?
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα σημαδάκια μοιάζουν πολύ με αυτά που έβγαλαν κάποτε κάποια γκουραμάκια που είχα πάρει από πετσόπ με φυματίωση και μου ξεκλήρησαν ένα
ολόκληρο ενυδρείο με πάνω από 20 θανάτους, ένιωσα την ανάγκη να το πω, αν και δεν είμαι σίγουρος και εύχομαι ολόψυχα να κάνω λάθος. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mόνο ένα σημάδι είναι.
Μέσα σε πόσο καιρό είχες 20 θανάτους? Πώς γίνετε θεραπεία?
|
|||
|
|||
![]()
Αν είναι φυματίωση (Fish Tuberculosis) έμπλεξες, (χωρίς να θέλω να σε τρομάξω αφού μπορεί να είναι κάτι άλλο), εγώ έκανα περίπου 2 μήνες να ξεμπλέξω.
Δες εδώ: http://www.aquaticcommunity.com/disease/tbc.php σε τέτοια περίπτωση συνιστάται ευθανασία και μεγάλη προσοχή γιατί κολλάει ακόμη και σε άνθρωπο. |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μου λίγο τον ρυθμό θανάτων.
Τα υπόλοιπα τα βλέπω μια χαρά χωρίς κανένα σύμπτομα απο αυτά που αναφέρει το link που έβαλες και το link http://www.aquazone.gr/index.php?pid=12.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Guppy άρρωστο- ετοιμοθάνατο? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-08 22:51 |
¨Αρρωστο(ετοιμοθάνατο???) παπαγαλόψαρο | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-06-07 09:33 |
Help - Πληγή σε frontosa | Xotikouli | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 30-09-06 00:43 |
Pseudotrofeus με πληγή! | mgiokas | Malawi | 7 | 14-04-06 15:56 |
gurami νεκρό - betta splender ετοιμοθάνατο | gkagad | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-08-04 14:46 |