|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
![]() |
#1 |
Αρχαρια... ερωτησεις για το νεο μου ενυδρειο...
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σας σημερα αγορασα απο ενα παιδι απο εδω στο φορουμ ενα 70 λιτρο ενυδρειο μαζι με λαμπα, θερμοστατη και ενα eheum aquaball 60
![]() θα θελα λοιπον να μου ριξετε τα φωτα σας ωστε να αρχισω σωστα και να μην γινει καμια χοντρη βλακεια. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι το ποσα ειδη ψαριων μπορω να βαλω μεσα και ποια ειναι αυτα επεισης με το φιλτρο που εχω και τα λιτρα μου καθε ποτε πρεπει να αλλαζω το νερο? Σε πολλα ενυδρεια βλεπω μια ασπρη αμμο αντι για χαλικι - μπορουν να φυτευτουν αληθινα φυτα σ αυτην? ειναι καλυτερη για τα ψαρια? Αν οι ερωτησεις μου απαντωνται σε καποιο αλλο τοπικ, απλα αναρτηστε μου το λινκ γιατι αν και εψαξα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο. Ευχαριστω ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 7984
|
Tags |
ενυδρειο, ερωτησεις, φυτα, χαλικι |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτησεις σχετικα με το στρωσιμο ενυδρειο | safetyzone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 29-10-10 12:51 |
ενυδρειο κολονα με καρχαρια στην Αθηνα! | kwstas_original | Παραλία - Beach Bar | 29 | 08-03-09 11:19 |
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΛΥΚΟΥ Η ΑΛΜΟΙΡΟΥ? | panos kerkyra | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 23-01-08 19:02 |
καινουργιο ενυδρειο-ερωτησεις | exetlaios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 06-07-07 12:05 |
νεο ενυδρειο(ερωτησεις και φωτο) | petros | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-05-06 15:09 |