|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
γινεται?αν ναι προτεινετε φυτα για το συγκεκριμενο ενυδρειο
ευχαριστω εκ των προτερων
αυτο ειναι το εχει φαει η καφε αλγη εδω και λιγες μερες...ισως επειδη βαζω λιπασμα μια και την φωτοπεριοδο την εχω μειωσει...εχω διαβασει οτι κανει τον κυκλο της ενα μηνα και φευγει...τελος παντων το ενυδρειακι ειναι 30 λιτρα...(καθαρα δεν ξερω)..ενας τσιφτης μονομαχος οπως ισως θα ξερετε...τα φυτα μεγαλωνουν,αλλα θα ηθελα και κατι ακομα...καταρχην γινεται? εννοω θα ηθελα να βαλω ενα φυτο μπροστα χαμηλο που να απλωνεται και πισω ενα επιφανειας....οχι ομως java moss αυτην θα την βαλω στο αλλο ενυδρειο...τι λετε λοιπον?σηκωνει κι αλλο φυτο? δεν εχω νιτρωδη ΄κτλ...νιτρικα γυρω στο 25 και πιο κατω οταν κανω αλλαγη τις πρωτες μερες και γυρω στο 50 ισως πιο κατω οταν περνανε λιγες μερες απο την αλλαγη ...ανα βδομαδα μια αλλαγη νερου γινεται..αυτααααα |
|
||||
|
||||
τα νιτρικα σου κοιτα να τα χαμηλωσεις...εκτος αν με μετρησεις δεις οτι αρχιζουν και πεφτουν μονα τους απο τα φυτα.
φυτα σαφως χωρανε και αλλα |
|
||||
|
||||
βαλε λιγο κερατοφυλλο να σου ρουφαει και τα νιτρικα γρασιδακι δεν ξερω αν θα πιασει οταν εισαι ?Θεσ/νικη ελα να σου δωσω
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτα στο ενυδρειο μου? | Tetra | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 11-02-11 00:53 |
Επαρκει το συγκεκριμενο φιλτρο? | Paul_to_xtapodi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 11-09-10 23:45 |
πως να στησω ενα οσο πιο απλο ενυδρειο γινεται? | treno | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 15-09-06 16:06 |
ενυδρειο για φυτα. | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-12-05 20:26 |
Ενυδρειο καραντινας με φυτα...γινεται? | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 26-05-03 18:36 |