|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας.
Ειμαι στην σκεψη για αγορα ενος 54λιτρου ενυδρειου (αν δεν βρω συντομα μεγαλυτερο) κ ειμαι σε αναζητηση πιθανων κατοικων. Η βασικη προυποθεση ειναι η εξης: Να μην μπλεξω με μαλακωμα νερου,δηλαδη να ζουν σε νερο βρυσης (ph=7.6). Επισης,θα ηθελα να βαλω μονο ενα ζευγαρι με σκοπο την αναπαραγωγη τους κ φυσικα να το κανω βιοτοπικο. ![]() Μετα απο σχετικη ερευνα ειδα οτι εχω 2 επιλογες. Τα kribensis που μου αρεσουν παρα πολυ κ τα tateurndina ocellicauda. Φτανουν τα λιτρα για ενα ζευγαρι (φυσικα απο ενα ειδος) ή οχι? Το νερο βρυσης κανει,σωστα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στα tateurndina δεν φαινεται το φυλο κ δεν μπορω να παρω πολλα για να φανει το ζευγαρι,μιας κ δεν θα εχω αλλο ενυδρειο.Επισης,οταν γεννησουν θα πρεπει να απομακρυνθει ο αρσενικος κατι που δεν μπορω να κανω. Κ τωρα ερχομαι στα πανεμορφα kribensis.Απο οσο ξερω προσεχουν κ οι 2 γονεις τα μικρα.Φτανουν τα λιτρα ή θα εχω προβλημα μετα απο γεννα? Υπαρχει κατι αλλο που δεν το εχω σκεφτει που μπορει να μου δημιουργησει προβλημα σχετικα με αυτες τις 2 επιλογες? Εχετε καμια αλλη ιδεα σχετικα με τι μπορω να βαλω??(Εκτος απο multi κ σταπερσι). Ευχαριστω... ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
35 λιτρα | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-01-10 00:35 |
ΣΕ 13 ΛΙΤΡΑ ΤΙ ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-12-09 20:22 |
80 λιτρα? | dimitris vas | Malawi | 13 | 18-12-09 22:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |