|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια εχω μερικες ερωτισουλες να κανω 1ων τα molly balloon γεννουν αυγα ή μικρα ψαρακια και 2ων τα guppy ποσο καιρο εχουν τα μωρα στην κοιλια τους
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα μολυ γενουν κανονικα ψαρακια και αν δεν κανω λαθος τα γκαπι πρεπει να τα κρατανε στην κοιλια τους γυρω στις 20 ημερες.
|
|
||||
|
||||
![]()
εμένα μου γεννάνε γύρω στις 20-30
|
|
|||
|
|||
![]()
τα guppies γεννουν τα αυγα τους σε 28 ημερες
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν γεννούν αυγά...μωρά γεννάνε.Βασικά είναι αναλόγως το ψάρι πιστεύω.Μου έχει τύχει να γεννήσει η θηλυκιά μέσα σε 20 μέρες μου έχει τύχει και σε 32.Πιστεύω γύρω στο 25-30 είσαι μια χαρά
|
|
|||
|
|||
![]()
ενος φιλου μου το guppy του γεννησε ψαρια και τωρα το molly σα να ξεφουσκοσε αλλα δε βλεπω μικρα ψαρακια
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη με ενδιαφερει,ξερει κανεις για τα platy?δηλ ποσο τα κρατανε στην κοιλια τους κ αν κινδυνευουν τα μικρα απτους γονεις τους η' απο καρδιναλιους;;;
|
|||
|
|||
![]()
ενος φυλου μου το guppy γενησε ψαρια και το molly balloon σα να ξεφουσκοσε αλλα δεν βλεπω κανα μικρο ψαρακι
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειακι dwaf red coral platy ballon | zweet | Ζωοτόκα | 4 | 23-11-10 00:38 |
Guppy και molly | spirossd | Ζωοτόκα | 11 | 12-01-10 16:53 |
help για molly! | christine1989 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-12-08 00:02 |
Γέννα ballon molly | ΚΑΡΠΙΔΑ ΤΖΙΝΙΑ | Ζωοτόκα | 5 | 13-03-08 21:36 |
golden ballon μολυ | deMetrIs | Ζωοτόκα | 5 | 14-10-05 18:25 |