|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πρωτα απο ολα χρονια πολλα
κολλησε η ηλεκτρομανητικη μου σε θεση closed την εχω λυσει και ξανα δεσει 2-3 φορες χωρις αποτελεσμα ρευμα εχω το ελατηριο δεν εχει καποιο προβλημα εβαλα και λιγο βαζελινη χωρις αποτελεσμα και παω να καταληξω οτι ο εσωτερικος μαγνητης που ερεθιζει το εμβολο εχει χαλασει και εκεινο το κομματι ειναι φιξ εχει κανενας καμια αλλη ιδεα ??? |
|
||||
|
||||
![]()
Την παιρνεις και την πας στον ακριτιδη στη μοναστηριου (πριν τα τρενα) και σου δινει οτι ακριβως χρειαζεται..
|
|
||||
|
||||
![]()
τελεια θα παω αυριο απο εκει
![]() αν εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω εγω μου το λεει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχω αγορασει μια αλλα σε χαρισμα δεν λεω οχι και που ξερεις απο τις δυο μπορει να βγαλω μια καλη
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κολλημενη ηλεκτρομαγνητικη... | maikl | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 22-11-10 16:05 |
Ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα co2 | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 10-03-09 13:28 |
ηλεκτρομαγνητικη βαλβιδα | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 09-10-08 01:45 |
Ηλεκτρομαγνητικη Βαλβιδα για μπουκάλα CO2. | andreasp | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 12-04-06 18:15 |