|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ηθελα να μου πειτε τι θα κανατε αν βρισκοσασταν στη θεση μου:
Εχετε ενα ψαρι το οποιο: 1)Ειναι αρρωστο 2)Δεν μπορειτε να βρειτε απο τι πασχει γιατι δεν υπαρχουνε εμφανη σημαδια και τιποτα υποπτο 3)Οτι βρεθει μαζι του πεθαινει σε μικρο διαστημα 4)Το ιδιο φενεται οτι εχει αναπτυξει καποιου ειδους ''ανοσια'' σε αυτο που εχει και ετσι δεν παθαινει τιποτα 5)Γινεται μεγαλο σαν ειδος ψαριου, αλλα αυτη τη στιγμη ειναι 10εκ. 6)Δεν σας παει η καρδια να του κανετε ευθανασια με τιποτα 7)Δεν μπορειτε ουτε να το ταισετε σε αλλο ψαρι μην νοσησει ο θηρευτης Αυτα ειναι τα στοιχεια και τα γεγονοτα και αυτη τη στιγμη βρισκομαι εγκλοβισμενος. Δεν μπορω να αποφασισω τι θα κανω και ανεβαζω αυτο το θεμα μηπως καποια γνωμη με βοηθησει η μου δωσει καποια επιλογη που δεν εχω σκεφτει. Μεταξη της πλακας και της γκαζουρας που σιγουρα θα πεσει (tsoum), θα ηθελα να μου πειτε εσεις τι θα κανατε στη θεση μου γιατι για μενα ειναι ενα σοβαρο προβλημα αυτη τη στιγμη το συγκεκριμενο ζωντανο.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικα θα το εβαζα σε καραντινα..μονο του..
με φαρμακα και τετοια .. και αν δεν γινοταν καλα θα του εκανα μια κηδεια μουρλια.. το λεω ''χαβαλετζιδικα'' μην με παρεξηγησεις... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ένα μικρό ενυδρειάκι για πάρτυ του, και κάθομαι και το χαζεύω να μεγαλώνει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα εκανα το παν να το κανω αναπραγωγη με το αντιστοιχχο φυλο...Πλακα κανω τι εχει?Ισως ειναι το πρωτο ψαρι σαμανος!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Συμπλήρωσε την κατάλληλη φόρμα γιατί αλλιώς γυάλινη σφαίρα διαβάζουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για τα φαρμακα....να παρω οτι υπαρχει στην αγορα και να το πεταξω μεσα? ![]() Παράθεση:
Οπως ειπα μεγαλωνει πολυ και αγοραστηκε με την προοπτικη μια μερα να μπει με αλλα του ειδους του... Παράθεση:
Δεν εμπιστευεσαι την διαγνωση μου? Ειναι αρρωστο το ψαρι σιγουρα. Και υπαρχουνε πολλοι παραγοντες που με μια φορμα δεν μπορω να στους δωσω να τους καταλαβεις... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα δοκίμαζα θεραπεία με συνδυασμό 2 ισχυρών αντιβιοτικών ευρείας δράσης για να καλύψω μεγάλη γκάμα ασθενειών.
Πχ Furan2 + General Cure της API. Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και εφοσων δεν υπαρχουνε σημαδια, πρεπει να γινει δοκιμη με ζωντανο και να δω αν επιασε η θεραπεια και παλι θα σκοτωσει κατι ο συγκατοικος??? Ενα υγιεστατο ψαρι γιατι να το ταισεις? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω οχι.Πρωτη φορα ακουω κατι τετοιο.Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο ευκολο να αποκτησει σε καποια ασθενεια.
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε Κωστα γιατι μας τρελλαινης μηπως το ψαρι σου το λεν Κουασιμοδο? γιατι δεν βγαζης 1-2-3 φωτο να δουμε τι σοι πραμα ειναι? Εκτος αν εχει ψυχολογικα προβλημματα οποτε θα ειναι δυσκολη η διαγνωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και εγω δεν ειμαι η Πηθεια...για καποιο λογο καταληγω σε αυτα που λεω. Βλεπω οτι προσπαθεις να με βοηθησεις ομως και σε ευχαριστω. Τα γεγονοτα ομως ειναι ολα στο 1ο ποστ. Παράθεση:
Ειναι ενα νορμαλ ψαρι εξωτερικα. Τρωει κανονικα, χ..ει κανονικα, κολυμπαει κανονικα...κ.τ.λ.π. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |