|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε ολους θα ηθελα να με βοηθησετε.Σκεφτομαι να παρω γατακι τι θα μου προτεινατε?Μπορω να δω καπου τις διαφορες ρατσες?Οποιος μπορει ας βοηθησει.
|
||||
|
||||
![]()
http://www.cypruspet.com/index.php?o...10---&catid=15
Γατα;;; Μπλιαξ!!! Θες κανα σκυλακι που δεν ξερω τι να τα κανω ;;;
|
||||
|
||||
![]()
Τι σκυλια εχεις?
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι φιλε παω για γατακι.
|
|||
|
|||
![]()
Σε site δεν μπορω να σε παραπεμψω αλλα θα σου πω οτι ειχα καποτε μια γκρι ημιαιμη τιγρε με χαρακτηριστικα Περσιας (μακρυ τριχωμα) και ενα πραγμα εχω να πω. Πιο ηρεμο, καλοσυνατο και εξυπνο ζωακι δεν εχω ξαναδει. Ειχαμε μωρο τοτε και παροτι η γατουλα τραβουσε τα πανδεινα ποτε δεν του ορμηξε και δεν εβγαλε νυχια. Οταν δε πηγαιναμε ταξιδι και την παιρναμε μαζι μας ξαπλωνε σε ολη τη διαδρομη στην εταζερα του καπω και δεν εκανε κιχ σε ολη τη διαδρομη !!! Οταν φταναμε σε καποια πολη και σταματουσαμε σε φαναρια, σηκωνοταν και τανιζοταν.... Οσοι την εβλεπαν (οδηγοι, πεζοι) δεν πιστευαν στα ματια τους !!!
Οι Περσιας ειναι οι καλυτερες. Ηρεμες και καλοσυνατες. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SOS ΓΑΤΑΚΙ SOS | harris samos | Άλλα ζώα | 24 | 05-09-10 13:13 |
χαριζεται ενα πανεμορφο γατακι! | Katerina_ | Άλλα ζώα | 1 | 26-05-09 12:18 |
κοιταξτε τι βρηκα:αδεσποτο γατακι!!! | Mariel | Άλλα ζώα | 104 | 12-07-06 14:53 |