|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα!!! μολις πριν λιγο παλευα με τα ψαρακια μου για να τα μεταφερω.... επιασα το ενα ειδος αλλα για αλλο λογο σας γραφω....
θελω απλα να πω ποσο πολυ βοηθαει στις γεννες οι τραγανες... βγαζοντας πετρες σιγα σιγα και χωρις να εχω παρει χαμπαρι τιποτα αρχισαν να τρεχουν απο ορισμενα σημεια μωρακια... ![]() ![]() ![]() εγω νομιζα οτι αυτα που εχω ειναι μωρακια αλλα τελικα μου εδειξαν ποσο μεγαλωσαν... δεν ξερω καν απο ποιο ειδος ειναι ![]() ![]() ![]() και ολα αυτα σε ενα ενυδρειο με πολλες κιχλιδες που θα μπορουσαν τα μωρα να γινουν μεζες.... τωρα αλαγκαστικα το μικρο ενυδρειο θα μεινει ακομα μεσ την μεση.... ![]() ![]() πρεπει να μεγαλωσουν τα μωρακια λιγο για να μπορουν να μεταφερθουν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αιντε...Καλως τα δεχτηκες και αυτα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλος τα δεχθηκα αλλα..... ακομα εχω τα μισα ψαρια στο ενυδρειο και νομιζα οτι ειναι νωρις για γεννες...
![]() ![]() ![]() ![]() καλα λενε οτι στις εποχες μας μαθαινουν απο πιο μικρα... αχαχαχαχαχαχ
|
||||
|
||||
![]()
Ρε μπας και έχεις κοντά στο ενυδρείο τηλεόραση και βλέπουν τις ειδήσεις του STAR?
Γιατί αν γίνεται αυτό ειναι λογικό να μαρκαλίζονται με αυτα που βλέπουν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ------------------------- Πανουλη απ οτι ξερω εχεις ενυδρεια αδεια ε.... ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη thanasis76 : 14-12-10 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εχω εχω!!!!!
να σου ζησουν θαναση...να μου ζησουν... ![]() υ.γ. ποια ειδη εχεις στο ενυδρειο που ειχες γεννητουρια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε ευχαριστω φιλε μου!!! το ενυδρειο ειχε μεσα pseudotropheus sp. acei Cynotilapia afra Cobue Labidochromis sp. perlmutt την δουλεια δεν την εχουν κανει παντος τα acei... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι απο αυτό το είδος και θες να δώσεις θά θελα ένα χαρέμι.
Labidochromis sp. "Perlmutt"
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το σιγουρο ειναι οτι τωρα που θα μπουν στο μεγαλο γεννες θα εχω απο ολα σιγα σιγα... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το σιγουρο ειναι πως οταν εχω γεννες θα τα δινω... οσο μεγαλο και να ειναι το ενυδρειο δεν γινετε να κραταω τις γεννες.
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα μωρα... | demka27 | Malawi | 10 | 13-12-09 02:17 |
νεα γεννα 30 μωρα | aris2 | Malawi | 2 | 29-04-09 12:50 |
ΜΩΡΑ....ΜΩΡΑ..ΜΩΡΑ....... | chris7 | Malawi | 14 | 11-12-08 23:38 |
Εχω μωρα!!! πολλα μωρα!!!! | soza | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 26 | 15-08-06 13:28 |
ΜΩΡΑ!!! | NIDAL | Δίσκοι | 16 | 05-12-04 00:41 |