|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δινω αυτη την τροφη στον μονομαχο μου ο οπιος απο τοτε που του την ξεκινησα δεν πλησιαζει τα φλεικς και τρελενεται για αυτη την τροφη
http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...:0&tx=72&ty=75 κανει για τον μονομαχο μου ή θα του προκαλεσει προβληματα???? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ειναι φιλαρακια ?
|
||||
|
||||
![]()
οχι.. κατι πολυ μικρα μπαλακια ειναι
------------------------- http://www.google.gr/imgres?imgurl=h...w=1440&bih=650 σαν και αυτα ειναι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 04-11-10 στις 23:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μην στεναχωριεσε κανενα προβλημα.η καλυτερη βροχη ειναι απεναντιας,εδω ωσ και ο δισκος μου τρελενετε γιαυτην την τροφη
|
||||
|
||||
![]()
οποτε την συνεχιζω.. απλα αναρωτιομουν γιατι στο πετ σοπ μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλη τροφη και αφου το ειπε το πετ σοπ πως να μην ενησυχω....
|
|
||||
|
||||
![]()
σε πιο pet shop την βρήκες ρε μανωλη? εδώ στο νησί ?
|
|
||||
|
||||
![]()
στο βαθυ.... αναγκαστικα παω στο βαθυ γιατι το δικο μας πετ σοπ ουτε τροφες ουτε αντιχλωρια δεν φερνει.....
|
|
||||
|
||||
![]()
στο βαθύ σε ποιον? δες και εδώ για τροφές συμφέρει καλύτερα και με τα μεταφορικά ακόμα ! http://www.petcumulus.gr/index.asp
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν θυμαμαι που ακριβως παντως μεσα δουλευει μια ξανθια που δεν μιλκαει πολυ καλα ελληνικα.. αυριο θα ξαναπαω σε αυτο το πετ σοπ...
|
|
||||
|
||||
![]()
στο γεφυρακι τα εχω δει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δες εκεί που σου είπα και είναι και πολύ καλά παιδιά! ε χάρη ? μόνο πες του ποιον να ζητήσει ακριβώς !
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ.. τωρα θα κοιταξω για τροφες και για εξοπλισμο που χρειαζομαι...
|
|
||||
|
||||
![]()
το σιλικονατο πες σε εστειλα εγω θα σε προσεξει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μην πεις τίποτα για τον χάρη για θα της πληρώσεις διπλές της τροφές!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY BABY FOOD | prospathw | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 02-06-10 22:42 |
wt 180 food timer το έχει κανεις? | elvis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-06-09 14:50 |
food-timer | Alex1001 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 01-04-09 18:32 |
Frontosa Food.... | sarevock | Tanganyika | 10 | 22-12-08 17:40 |
Φοβερή τροφή - Dr. Bassleer's Biofish Food M tropic | Kyriakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 28-02-05 13:59 |