|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια...σημερα πηρα το πρωτο μου ψαρι (εβαλα ενα για ασφαλεια σε λιγες μερες θα παρω μερικα ακομα)2 ωρες τωρα που το εβαλα ειναι σχεδον συνεχεια στην επιφανεια.....δεν βλεπω καποιο αλλο προβλημα(πχ κοκκινα βρανχια)οι αμμωνια μου ειναι >0.05(η χαμηλοτερη μετρηση με τα υγρα της jbl)
να ανησυχω??? |
|
||||
|
||||
![]()
Συνηθως τα ψαρια ειναι στην επιφενεια λογω ελλειψης οξυγόνου.
Με τι τεστ μετρησες? Αλλες μετρησεις? Νιτρικα? |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον....
ph:7.5 kh:10 gh:10 no2:0 no3:0 αμμωνια:>0,05 εκτος τησ αμμωνιας τα αλλα ειναι με τεστ 5 σε 1 strips dennerle τι λες? |
|
||||
|
||||
![]()
το εχεισ στρωσει το ενυδρειο???? με μπολι???
|
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο το εχω 3 εβδομαδες και το ταιζα...την δευτερα που μασ περασε το μπολιασα...απο την δευτερα μεχρι σημερα το ταιζα(φυλλαρακια)
σημερα πεμπτη μπηκε και το ψαρακι να περιμενω τα χειροτερα? |
|
||||
|
||||
![]()
το ψαρακι πολυ πιθανον χρειαζετε περισοτερο οξυγωνο... βαλε το στομιο του φιλτρου πιο ψηλα ωστε να αναταρασετε περισοτερο η επιφανεια και να οξυγονωνεται το νερο... κανε και συχνεσ αλαγες μεχρι να μηδενισει η αμωνια και κανε και τεστ νιτρικων και δεν θα εχεις προβλημα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είχα την ίδια περίπτωση μόλις άρχισα τη λειτουργία του ενυδρείου μου με μπόλι που δεν έπιασε. Αρχικά μετρούσα ΝΗ4/ΝΗ3, μετά και ΝΗ4/ΝΗ3 και ΝΟ2 και ΝΟ3, μέχρι που είχα μόνο ΝΟ3 και κατάλαβα τελικά ότι έστρωσε.
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι καποια τεστ που δεν εχουν ενδειξη απολυτο μηδεν και δινουν μικροτερη τιμη την παραπανω.
Εχει μαλλον γραψει αναποδα την τιμη αμμωνιας με το συμβολο "μεγαλυτερο" > που θα επρεπε να ηταν "μικροτερο" < αμμωνια:>0,05 και εννοει μικροτερη απο 0.05 και οχι μεγαλυτερη.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ αλλά και πάλι θα τα είχε όλα 0 (και τα ΝΟ3) σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα? Λίγο δύσκολο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σαλιγκαρια στην επιφανεια | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-03-10 11:23 |
φυσαλλιδες στην επιφανεια | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 05-02-10 12:43 |
φυσαλιδες στην επιφανεια | giannisqq | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-01-10 18:22 |
φλας στην επιφανεια | dinos99 | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 30-01-09 17:46 |
SOS (Λαδια στην επιφανεια) | GP250381 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 10-01-07 07:39 |