|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα. μιας και ειναι κυριακη και βαριεμαι ειπα να σας δειξω το ενυδρειο που κραταει για λιγες μερες τωρα τις κιχλιδες μου...
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θαναση τι πέτρες είναι αυτές που έχεις βάλει μέσα ?
|
|
||||
|
||||
![]()
τραγανες ειναι φιλε μου, πολυ ελαφριες και πολυ πορωδες για θαλασσινα ενυδρεια...
εχω μοιρασει μερικες φορες σε ατομα που ηθελαν... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
για κιχλιδες κάνουν ?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τις εχω βαλει απο την πρωτη φορα που ασχοληθηκα με κιχλιδες και ειναι τρομερες... εκτος οτι ενεβαζουν σκληροτητα... οι γεννες πανε σουπερ γιατι εχει πολλες μικρες τρυπες να κρυβονται τα μικρα....
|
||||
|
||||
![]()
και που της βρίσκεις αυτές θαναση?
|
|
||||
|
||||
![]()
τις πιανουν οι επαγγελματιες ψαραδες κυριος... αν ξερεις κανεναν και του πεις θα σου φερει... η αν βρεις κανενα μερος που καθαριζουν τα δυχτια και τις πετανε εκει... εγω αυτο κανω. εχω βρει ενα μερος που τις πετανε και παω και περνω οποτε χρειαζομαι... τις πλενω καλα να καθαρισουν και ετοιμες...
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |