|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
να και το δικο μου ενυδρειακι.αφου τσεκαρισα για τυχον διαροες μιας και τα λιτρα ειναι πολλα,και μετα απο μονταρισμα του επιπλου και καθαρισμο του ενυδρειου ανεβαζω της προτες φωτο μου. επιτελους ανεβενω σε λιτρα(200 καθαρα)
και ξεκιναω τα σταδια απο την αρχη εως να γινει οσο πιο ομορφο γινεται.θελω την δικη σας βοηθεια απο το στησιμο(χαλικι,ριζες,πετρες,φυτα,πως να μπουνε,σε ποια θεση). τα ψαρια που εχω εως τωρα ειναι ζωοτοκα.αλλα ειμαι ετοιμος και για αγορα Α/0.ακουω προτασεις και συνθεσεις. σας ευχαριστω εκ των προτερων ολους οσους βοηθισετε στο ξεκινημα αυτου του ενυδρειου. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο Γιώργο!
(αν πήγαινες προς Τανγκανίκα μεριά, θα σου έκανα προτάσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω κλεοβουλε.
φοβαμαι της πολλες πετρες.απο βαρος και τετοια.μην ανοιξη κανα ενυδρειο(βαση)σαν ψαρια και χρωματα μ αρεσουν.το στυσιμο φοβαμαι του ενυδρειου.αλλα πες καμια φορα δεν ξερεις!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το στήσεις σωστά δεν έχεις κανένα πρόβλημα με το βάρος απο τις πέτρες
![]() Χρόνια βάζω-βγάζω κοτρόνες και δεν είχα κανένα ατύχημα απο τέτοιο λόγο. Δες στις παρουσιάσεις ενυδρεία με ψαράκια απο Τανγκανίκα στα δικά σου λίτρα και πάρε ιδέες. Πχ. αν έφτιαχνες έναν όγκο απο πέτρες στην μία άκρη για να φιλοξενήσεις ένα είδος πετρόψαρα (όπως julidochromis) ,στην άλλη άκρη καμμιά τριανταριά κελύφη σαλιγκαριών για ένα είδος κοχυλόψαρα (multies?stapersi?)) και στη μέση μια συστάδα απο βαλισνέριες θα γινόταν κούκλα ![]() Το νερό της βρύσης σου πρέπει να είναι (σχεδόν) ότι πρέπει.Ούτε οσμόσεις,ούτε απαιτητικός φωτισμός,ούτε λιπάσματα.... Εγώ την προσπάθεια την έκανα....η απόφαση δική σου! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοριζικο συντοπιτη
Με κλειστα ματια σου προτεινω να πας σε κιχλιδες αφρικης και γιατι οχι και σε malawi ετσι γλιτωνεις και την α/ο.Νομιζω με λιγη ορεξη (εσυ εχεις παραπανω) μπορεις να καταφερεις και να κανεις θαυματα.Αλλωστε εχεις και τον μετρ του ειδους διπλα σου (βλεπε Κλεοβουλος) οποτε μη μασας. Συγχαρητηρια και παλι και να το χαιρεσαι. |
|
||||
|
||||
![]()
ενα φουλ φυτεμενο μπορει να εχει εξοδα αλλα ειναι κατα την γνωμη μου το ομορφοτερο στυλ ενυδρειων γλυκου νερου
|
|
||||
|
||||
![]()
Κατα την γνωμη μου κιχλιδες θα σου προτεινω και γω.(Τι μηκος εχεις; )
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικο και καλές εμπνεύσεις!!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοήθεια για ...eheim 2224 profesional | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 27-09-14 12:47 |
βιντεακι με ζωοτοκα και cayman 80 profesional | gemen | Ζωοτόκα | 2 | 05-04-10 22:11 |
μολις μπολιασα! | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-10-09 12:54 |
μετακομηση απο cayman 80 σε cayman 110 | Τσιακιτζης Θεοδωρος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 27-01-09 14:30 |
ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ!!!!!! | hlias | Αναπαραγωγή | 7 | 09-02-05 15:17 |