|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή έχω ψιλοβαρεθεί να βουτάω χέρια μέσα στο ενυδρείο και να παιδεύομαι με πιστωτικές κάρτες, ξυράφια για κεραμικές εστίες και άλλα τέτοια, έλεγα να πάρω ένα μαγνήτη καθαρισμού για τα τζάμια του ενυδρείου.
Αυτό που βλέπω είναι ότι οι διάφοροι μαγνήτες που κυκλοφορούν λένε "για πάχος κρύσταλου μέχρι Χ mm", όπου Χ=8,10,12 π.χ. Τα δικά μου τζάμια νομίζω ότι είναι 6 χιλιοστά (Ριο 180). Επειδή δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με μαγνήτη καθαρισμού, είναι καλύτερα να πάρω αυτόν που είναι πιό κοντά στο πάχος του τζαμιού μου, π.χ. για 8mm, ή για πιό χοντρά τζάμια (μήπως είνα πολύ δυνατός τότε και "κολλάει"); |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πάχος τζαμιών? | noe | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 15-04-09 08:26 |
Τί πάχος τζαμιών για ενυδρείο? | StelMex | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 17-02-09 00:19 |
Καθάρισμα Τζαμιών.... | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 05-01-09 19:04 |
Kατηγορίες τζαμιών? | lingistis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 05-12-07 13:50 |
Πάχος τζαμιών. | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 10-02-04 21:33 |