|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Να το ενυδρείο ενός πρωτάρη....ξέρω πως τα καρχαριάκια και τα μπότια δεν ταιριάζουν αλλά φιλοξενούνται προσωρινά...
Είναι ένα Aquatlantis 100λίτρων ψιλοφυτεμένο...όλες οι παρατηρίσεις δεκτές! να μερικές φότο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο είναι!!
Τα καρχαριακια θα πρέπει να τα αποχωριστείς όπως λες και ο ίδιος γιατί θέλουν μεγαλύτερο ενυδρείο!!! Τώρα, τα μπότια, γιατί δεν τα βλέπω στις φωτό? Γκαπάκια βλέπω!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το ξέρω....απλά η ξαδέρφη μου παίρνει πτυχίο σε 1-2 βδομάδες και τα φιλοξενώ...τα μπότια είναι κάτω και πίσω από τον κορμό..
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφο το ενυδρειο σου.
![]() θελει μερικα φυτακια ακομη για να δειξει. για παρατηρησεις ομως θα πρεπει να κανεις μια πληρη παρουσιαση για τυχον επισημανσεις στη ρουτινα ή τον εξοπλισμο σου. αληθεια...γιατι εχεις 2 θερμομετρα??
|
||||
|
||||
![]()
Mε 2 το πήρα....
![]() Λοιπόν το ενυδρείο είναι ένα ΑQUATLANTIS aquadream 100,o θερμοστάτης είναι tecatlantis 100w,το φίλτρο έχει μέσα μακαρόνι,μπλέ σφουγγάρι και υαλοβάμβακα. ΨΑΡΙΑ:φιλοξενούμενοι ![]() ![]() ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΝΟ3:5 ΝΟ2:0 GH:11d KH:5d PH:6,5 |
|
||||
|
||||
![]()
χρησιμοποιεις διοξειδιο??
αν οχι τοτε με αυτες τις σκληροτητες αποκλειεται να εχεις αυτο το πεχα...αν μετρας με στικακια τοτε υπαρχει λαθος. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
φιλος ομορφο αλλα με κουρασε η φωτογραφια.
βγαλε μια φωτο νυχτα με σβηστα ολα τα φωτα, τηλεορασεις κλπ εκτος απο τα φωτα του ενυδρειου και θα δειξει πολυ ποιο ομορφο |
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ....σήμερα το βράδυ βάζω καινούργιες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
mini reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 35 | 12-07-09 20:53 |
Reef 100l | gregog7 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 26-01-09 00:54 |
Επισκευή BOYU 100L | caverman | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 02-07-07 11:04 |
ενυδρειο 100l για κιχλίδες | Carebean pirate | Malawi | 25 | 19-06-06 16:05 |