|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
παίδες εδώ και μερικές μέρες δυστυχώς ο salarias fasciatus μας άφησε ...
![]() εδώ και μερικές εβδομάδες αδυνάτιζε συνέχεια ... αλλά έτρωγε κανονικά ... συνέχεια τσιμπολόγαγε από εδώ και απο εκεί ... αρχικά θεώρησα ότι έφταιγε η σχολαστική καθαριότητα μου στα τζάμια του ενυδρείου... άφησα λοιπόν τα τζάμια να γεμίσουν άλγη και άρχισε να παίρνει λίγο τα πάνω του ... κάποια στιγμή όμως ξαναέπεσε απότομα και ήταν αργά. αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν ξέρει κανείς πόσο ζουν συνήθως αυτά τα ψαράκια σε ενυδρείο από προσωπική του εμπειρία ... εγώ τον είχα λίγο πάνω από 3.5 χρόνια, ήταν το πρώτο ψαράκι που είχα πάρει και πολύ αγαπημένο ... ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 11-05-10 στις 11:27 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Leporinus fasciatus τι ειναι? | alan boy | ¶λλα ψάρια Ν. Αμερικής | 5 | 30-05-08 17:16 |
πόσο οικολογικό? | sira | Παραλία - Beach Bar | 4 | 24-02-07 01:31 |
Πόσο αλάτι? | andreasp | Ζωοτόκα | 14 | 23-11-05 22:26 |
Αναγνωριση ψαριου [Leporinus fasciatus] | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 21-10-05 09:26 |