|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον..για οσους δεν θυμουνται(
![]() ![]() αυτα...ελπιζω να μην σας κουρασα.. ![]() ![]() ------------------------- εεε??
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 31-03-10 στις 08:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Απο εμπειρία μόνο θα σου πω για τα zebra danio οτι είναι μεγάλα πειραχτήρια... τσιμπάνε τα μικρά ψάρια. Αυτό με οδήγησε να τα δώσω γιατι μου μαδήσανε τα γκαπι και τρώγανε τα μικρά. Ξεχωρα που είναι σαν να έχουν πάρει ένεση καφεινης. (Για την ακρίβεια αυτό ειναι θετικό)
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αρα λες να διωξω πρωτα τα γκαπυ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κοιτα, εγώ θα έλεγα ναι. Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, τα danio θα τα χαρεί κάποιος μόνο αν τους έχει μήκος και πολλά πολλά μαζί... αυτή είναι η εντύπωσή μου. εγω θα έβαζα ξανά danios αλλά σε 80cm-1m ενυδρείο και καμια 20αρια. Και πάλι σου λέω δεν έιμαι δογματικός , απλα επειδή είναι πολύ γρηγορα ψαρια, το χρειάζονται το μήκος τους. Θα σου πρότεινα να μην πάρεις τα zebra τα κλασικά αλλά να πάρεις τα εξης: zebra danio longfin ΚΑΙ leopard danio longfin, είναι πιο μικρά λίγο και πιο ντελικάτα απο τα κλασσικά, σαφώς πιο όμορφα και έχουν πανεμορφα πτερυγια, α ναι και ζουν μαζί με γκαπι πιο ευκολα... (και παλι θα έχεις προβλήματα αλλά ειναι πιο αργα-είχα και απο αυτα)
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ!ευχαριστω πολυ!!
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα με bba | antonis petrides | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 07-08-09 22:39 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | Βιβή | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-07-09 14:56 |
προβλημα ph | antonis t83 | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 18-04-08 17:11 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | anasios | Greek Aquarist's Boards | 10 | 23-03-07 14:16 |