|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας συνφορουμιστες!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1)Τα φυτα χρειαζονται στρωμμενο ενυδρειο??? 2)Εφοσων θα εχω μονο φυτα,χρειαζεται να κανω αλλαγες νερου?? 3)Ποσες ωρες πρεπει να εχω ανοιχτο το φωτισμο??? Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
1)Όχι
2)Ναι 3)Όσες ώρες σκοπεύεις να το έχεις αναμένο και όταν θα βάλεις τον μονομάχο. Συνήθως 8-10 ώρες είναι οκ. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο συχνες αλλαγες προτεινεις??
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα δεν είναι απαραίτητη η ρουτίνα 30% / εβδομάδα. Δεν ξέρω αν υπάρχει "πανάκεια", εγώ πάντως θα τηρούσα τη ρουτίνα, 5-6 λίτρα την εβδομάδα δεν είναι ούτε κόπος ούτε πολύ χρόνο χρειάζεται.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ,ευχαριστω πολυ!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω συμφωνω!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
To σχεδιο ''φυτευμενο'' προχωραει!!!Εχω καταληξει στα φυτα που θελω και φτιαχνεται και το καπακι του ενυδρειου.Εχω ακομα 2 ερωτησουλες..
1)Αντιχλωριο να βαζω?? 2)Με πολυ συχνες αλλαγες νερου,χρειαζεται απαραιτητως φιλτρο(εννοειται πως μολις ερθει ο μονομαχος βεβαια το ενυδρειο θα εχει στρωσει)??
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2.φυσικα!!!μην τρελενεσαι!και με 15-20 ευρω βρισκεις ενα και κανεις την δουλεια σου μια χαρα!και δεν στρωνει το ενυδρειο,το φιλτρο στρωνει..θες ακομη διαβασμα ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χαιρομαι που με διαψευσες ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1-2 αποριες..... | gangster95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 26-09-09 00:05 |
εχω αποριες | ΜΙΜΗΣ | Malawi | 6 | 13-03-09 10:23 |
Αποριες για KOI | kingelvis | Χρυσόψαρα | 8 | 19-06-07 20:05 |
Aποριες, αποριες περισσοτερες αποριες | Nik25 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 24-05-07 12:51 |
αποριες... | lucie | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 22-01-07 10:15 |