|
||||
|
||||
![]()
την επομενη ευδομαδα θα παρο το προτο μου ενιδριο. ειμαι καινουριος στο χομπι. πιστευετε οτι ειναι καλιτερο να παρο ενα σετ με φιλτρο κτλ ή ολα ξεχοριστα??
|
|
||||
|
||||
![]()
χμ ,διαστασεις λιτρα,μαρκα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶νοιξε ένα νέο θέμα και ρώτησε ότι θέλεις. Πες μας ποιό ενυδρείο θα πάρεις,τι σκέφτεσαι να βάλεις... και καλή αρχή ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεια. ειμαι κανουριος στο χομπι και θα ηθελα την γνωμη κοποιου πιο εμπειρου. ειναι καλυτερο να παρω ενα σετ ενυδρειου η ολα ξεχοριστα. αν ναι γιατι και αν οχι γιατι. απαντηστε μπου αν μπορητε
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε δημητρη καλως ηρθες στην παρεα μας...υπαρχουν πολλοι τυποι ενυδρειων ο καθενας για να εξυπηρετησει διαφορετικες αναγκες...πριν επιλεξεις κατι καλυτερο θα ηταν να κανεις μια ερευνα αγορας...και φυσικα να αρχισεις το διαβασμα για οτι εχει να κανει με την συντηρηση και την φροντιδα του ενυδρειου....πες μας περιπου τι εχεις στο μυαλο σου...??
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αν παρεις ενα ενυδρειο σκετο μετα αναλογα με το τι ψαρια θελεις να κρατησεις περνεις και τον αναλογο εξοπλισμο...
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπαχουν και εννυδρεια (βλεπε juwel record) τα οποια ερχονται κομπλε και ισως χρειαστει να παρεις μονο ενα καλυτερο φιλτρο αργοτερα,,,εχεις καποια προτιμηση>?
|
|
||||
|
||||
![]()
θα προτιμουσα να τα παρο ξεχοριστα μια καλι. πιστευο οτι ειναι πιο εμπιστα ξεχοριστα. και βεβαια καλιτερησ ποιοτητας.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τοτε γιατι εβαλες το ποστ??
|
||||
|
||||
![]()
ια δευτερη γνωμη παντα προσφερει. παντπσ ευχαριστο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες φίλε μου Δημήτρη!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
![]() τι προσφερει η Λεσβος απο ενυδρεια?? πες μας τι μαρκες βρισκεις και σε τι τιμες περιπου για να ακουσεις γνωμες.... ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 19-01-10 στις 18:09 |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το ερώτημα είναι γιατί πρέπει να τρέχουν δυο θέματα ίδια.
ΜΟΔΕΡΑΤΟΡΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?????????????? ΑΜΑΝ ΠΙΑ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ντροπη και αισχος!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|