|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
όπως αναφέρεται και στο θέμα, υπάρχει πρόβλημα διαρροής στο εξωτερικό μου φίλτρο. Έβαλα ζελατίνα στο λαστιχάκι που κουμπώνει το φίλτρο, όπως διάβασα σε κάποια άρθρα, αλλά το νερο τρέχει ακόμα. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω?? Υποψιάζομαι ότι έχει μειωθεί η ροή του φίλτρου και γιαυτό συμβαίνει αυτό. Δεν υπάρχει μεγάλη υποπίεση. Το ενυδρεί μου είναι 50 λίτρα φυτεμένο. Θα αγοράσω ένα μεγάλο φίλτρο (900lt/h) το οποίο προσωρινά θα το βάλω στο 50λιτρο, μιάς και σε περίπου ένα εξάμηνο θα τα μεταφέρω στο 250λιτρο ενυδρείο μου. Γνωρίζω ότι θα μειώσω την ροή του. Ο κάδος του θα είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτόν που έχω τώρα. Στον καθαρισμό θα πρέπει να καθαρίζω και τον βυθό ή μπορώ να καθαρίζω μόνο το φίλτρο???
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εξωτερικό Φίλτρο | Filotas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 31-03-08 17:29 |
Εξωτερικό φίλτρο | AXEL | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 07-06-07 13:37 |
CO2 και εξωτερικό φίλτρο | maxgr | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 10-07-06 09:33 |
DIY εξωτερικό φίλτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 124 | 23-06-06 23:06 |
Εξωτερικό Φίλτρο | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 19 | 01-03-05 14:54 |