|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα παιδια μια απορια οσο αφορα την γαριδα stenopus hispidus η οποια ειναι και καλα reef safe... αντε και ειναι γιατι κοραλια δεν την εχω δει να πειραζει, fish safe ομως με τιποτα τουλαχιστον οι δικιες μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω magnifica και χρωμιδες πολυ καιρο με stenopus και δεν μου εχει πειραξει τιποτα αλλα αν καποιο μικρο ψαρι ειναι πληγωμενο η αρρωστο θα δοκιμαση να το κυνηγηση....
επισης πολες φορες θα την δεις πανω σε νεκρο ψαρι η οποια ομως δεν ευθυνεται για τον θανατο του.. εγω μαλλον θα την σουταρω καποια στιγμη οχι γι αυτο, αλλα για το οτι κλεβη το φαγητο απο τα lps οταν τα ταιζω.... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Mantis tank ? | Raven | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 29 | 20-04-09 15:48 |
Mantis shrimp | azores | Παραλία - Beach Bar | 17 | 06-06-08 07:47 |
Πρέπει να είναι mantis shrimp | nikman | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 23 | 18-09-07 16:13 |
Ερώτηση για mantis shrimp ενυδρείο... | AXEL | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 26 | 17-08-07 17:28 |
ερωτηση για mantis shrimp | Nikitas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 05-06-04 20:02 |