|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά μια απορία.
Κάθε πότε μπορεί να γεννάει μια θηλυκή γκαπίνα. Η δικιά μου γέννησε δυο φόρες σε ένα μήνα. Έχω κυριολεκτικά αμέτρητα μικρά τώρα. Συνολικά έχω 2 αρσενικά 2-3 μηνών, μια ενήλικη και 3 μικρές 2-3 μηνών. Οι αρσενικοί κυνηγούν μόνιμα τη μεγάλη (είναι τρπλάσια σε μέγεθος). Πολύ καρπερή μου βγήκε. Λάθος βγήκε ο χαρακτηρισμός κουνέλα. Γκαπίνα έπρεπε να λένε.... Σε λίγο καιρό με βλέπω να κάνω δωρεές... ------------------------- Τελικά απότι διάβασα θεωρητικά μπορούν να γεννούν κάθε 28 ημέρες. Βρήκα καθώς ψάχνοντας και ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο MSNBC. Ο τίτλος είναι "και τα γκάπι έχουν εμμηνόπαυση".... Για περισσότερα στη παρακάτω σελίδα: http://www.msnbc.msn.com/id/10643970/ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cpapakon : 16-10-09 στις 15:44 Αιτία: Automerged |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι μου εχουν πει καθε 30 μερεσ περιπου!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθε πότε πρέπει να καλιμπράρουμε το ph controler? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 16-09-08 18:45 |
Πρόβλημα με την γκαπίνα μου? | kats7h0d | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 23-02-08 17:14 |
Αστακίνα Γεννάει !!!!! Απίστευτο? | kirkib | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-10-06 18:43 |
Γκαπίνα στείρα;;; | Celda | Ζωοτόκα | 4 | 08-01-06 13:13 |
Τσαμπουκαλού Γκαπίνα! | Celda | Ζωοτόκα | 26 | 08-09-05 23:58 |