|
||||
|
||||
![]()
χθες που παρατησουσα το ενυδρειο μου βρηκα κολλημενο στο τζαμι και κοντα στο χαλικακι ενα σκουληκι μηκους 1 εκατοστου.μπροστα ειναι πιο λεπτο και πισω πιο χοντρο.μπροστα αυτο που εχει μοιαζει σαν προβοσκιδα και κινειται πετωντας μπροστα την μυτη και μαζευει το υπολοιπο κορμι του.φωτο δεν μπορεσα να βγαλω.το απομονωσα σε μια λεκανη με νερο.με μια αναζητηση που εκανα μοιαζει πολυ με βδελλα.παρολο που ειναι τοσο μικρο ειναι σκληρο απο πανω.εχει ξαναδει κανεις κατι τετοιο?θα προσπαθησω να βγαλω φωτο αλλα ειναι πολυ δυσκολο.ειναι διαφανο και φαινοταν μεσα σαν να ειχε αυγα.
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη andreas213 : 25-09-09 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Για planaria μου φερνει η περιγραφη αλλα χωρις φωτο δεν μπορει να πει κανεις με σιγουρια.
Κανε μια αναζητηση για planaria.. |
|
||||
|
||||
![]()
κι εμένα για βδέλλα μου κάνει έτσι όπως το περιγράφεις, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί φώτο
Δες κι αυτό http://kpe-kastor.kas.sch.gr/kleida/kleida_8.htm |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΜΗΝ το λες για αστείο. Οι βδέλλες είναι ερμαφρόδιτες, οπότε....
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι να μην υπαρχουν κι αλλες μεσα και εγω βρηκα μια μονο.τι να κανω?τα ψαρια τις τρωνε?βεβαια και τα δικα μου που ειναι και τεραστια(βλεπε rasbora espei) θα τους αλλαξουν τα φωτα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγνωστο ψαρι | harilaos | Ψάρια Υφάλμυρου νερού | 10 | 21-11-13 23:25 |
Προβλημα με "αγνωστο" φυτο.. | lucky13 | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 29-01-09 09:36 |
Αγνωστο ψαρι (Gnathonemus petersii) | harilaos | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 17-12-06 11:01 |
αγνωστο γατοψαρο | tolis_1234 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 28-01-05 02:09 |