|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ο αστακουλης μετα απο ακομη μια αλλαγη σωματος βγηκε τσαρκα,να μου δειξει τα νεα του χρωματα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 12-09-09 στις 06:44 |
|
||||
|
||||
![]()
...φοβερος!
τι λιτρα ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφος αλλα δεν εχεις προβληματα με φυτα και ψαρια αν εχεις?εχω ακουσει οτι καταστρεφει το υποστρωμα κανωντας βαθιες τρυπες οτι διαλαει τα φυτα και οτι επιτηθεται στα ψαρια.σωστα?
|
|
||||
|
||||
![]()
μπλε αστακός λίγο ποιο ήρεμος από τους άλλους
αλλα ακόμα και αυτός δημιουργεί μπελάδες σκάβει, μετακομίζει, κόβει τα φυτά ακόμα μπορεί να σου σκοτώνει και ψαρια. έχεις ένα άρμα μάχης στο ενυδρείο σου ένα φονιά που κυκλοφορεί τη νύχτα όταν οι άλλοι κοιμούνται θέλει προσοχή και παρακολούθηση το καλύτερο είναι να είναι μονος του (είναι και πολύ βρομιάρης)
|
||||
|
||||
![]()
nice,,,how much..??
|
|||
|
|||
![]()
παρα πολυ καλος ποσο μεγαλος ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω τον ειχα παρει καμια 25 ευρα αλλα εδω ειναι σαμος πανε ολα πανω
------------------------- 13εκ 14 εκ τον κοβω
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 12-09-09 στις 19:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι σε ενυδρειο 450 λιτρα μαζι με αρκετα ψαρακια. λογω του 1.30 υψους ομως του ενυδρειου δεν πειραζει κανενα. ειναι περιπου 20 εκατ. και ειναι και καλος καθαριστης του βυθου. δηλαδη αν εχει πεσει περιττη τροφη δεν μενει ποτε. ετσι δεν θα τον ελεγα βρωμιαρη.οσο για το ποσο πουλιετε δεν εχω ιδεα. εγω τον εχω απο πολλη μικρο γυρω στα 4εκατ. και τον ειχα παρει 10 ευρω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
τουμπανο ειναι ........νμμμμμ με μια μακοροναδα θα ειναι τελειος
![]() οκ πλακα κανω να σου ζησει
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
περιεργος αστακος | zissis | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 32 | 03-03-09 18:31 |
αστακος | tolis_1234 | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 15 | 23-02-09 12:31 |
Aστακος | Enas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-08-08 23:05 |
ΑΣΤΑΚΟΣ | MEGADOM | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 5 | 24-07-08 08:43 |
SOS αστακος | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-02-07 15:15 |