|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:100χ40χ54 Όγκος:200 λιτρα Κατηγορία:Κοινωνικο Φυτά:anybias vallisneria americana και καποια αλλα που δε τα ξερω Ψάρια / ¶λλα είδη: 2 Clown loach 4 neon 5 Hemigrammus bleheri 2 Corydoras aeneus 2 Corydoras paleatus 2 Corydoras albino 1 Gl. gibbiceps 1ζευγαρη Betta splendens Διακοσμητικά υλικά:χαλικι μια σταμνα και διακοσμητικο ενυδρειου σε σχημα ριζας και διακοσμητηκος βραχος Φόντο:αφισα κουτουρου (θα βγει γιατι αρχηζει να μην μου αρεσει καθολου Φωτισμός:2 x 30 watt arcadia plant growth και moonlight led Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες Φιλτράρισμα:fluval 205 Θερμοστάτης: ? 200 watt Λίπανση:sera florena μια φωρα την εβδομαδα Παροχή CO2: nutrafin co2 Παράμετροι: pH:6.5 Γενική σκληρότητα (GH):6 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):2 Αμμωνία (ΝΗ3):- δεν εχει ερθει το τεστ Νιτρώδη (ΝΟ2):-0 Νιτρικά (ΝΟ3): - δεν εχει ερθει το τεστ Αλλαγές νερού:καθε βδομαδα 30% Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: - ------------------------- προσπαθω να ανεβασω φωτογραφιες θα τα καταφερω
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-09-09 στις 09:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
και εγω τα ιδια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DSC01413.JPG
DSC01412.JPGDSC01414.JPGDSC01415.JPGDSC01416.JPGDSC01417.JPGDSC01418.JPG DSC01419.JPGDSC01420.JPGDSC01421.JPGDSC01422.JPG
|
||||
|
||||
![]()
αρχικα μπραβο για την προσπαθεια σου φιλε μου με καποιες διορθωτικες κινησεις θα ειναι πολυ καλο
αρχικα βγαζεις το πισω αριστερα φυτο ειναι υδροφιλο οχι υδροβιο και θα σου σαπισει(αυτο πισω απο τον εχινοδορο) δε μου αρεσαν καθολου τα σκορπια χρωματιστα αφυσικα βοτσαλα αλλα περι ορεξεως... τα ιδια ισχυουν και για τα ψευτικα διακοσμητικα αμα αντικατασταθουν με μερικες ομορφες ριζουλες θα δειξει πολυ περισοτερο ακομα βγαλε τα κοχυλια γιατι ανεβαζουν τη σκληροτητα πραγμα που δεν το θες με τα ψαρια που εχεις επισης το χοντρο χαλικακι σου δεν ειναι οτι το καλυτερο για τα cory τα οποια εχουν αναγκη πολυ λεπτοκοκο χαλικακι η αμμο για να μην τραυματιζονται(αληθεια για παρατηρησε εχουνε μουστακια?) ακομα οι μονομαχοι λογο συμπεριφορας τα clown και ο πλεκο λογο μεγεθους θα πρεπει να απομακρυνθουν! πως εχεις τοσο χαμηλες σκληροτητες και ph προετοιμαζεις καπως το νερο?
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος χαρη!!
![]() ![]() βγαλε την δρακαινα! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη δουλεια!!
Υ.γ. μηπως φωτογραφηζεις με φλασ??? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- βλακεια εκανα ??
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-09-09 στις 19:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο χαρη πολυ οραιο μονο προσεξε να το κανεις πιο φυσικο οπως ειπε και ο φιλος πριν.να βγαλεις τα γυαλινα βοτσαλα ...
μπραβο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=steady;373086]
ακομα βγαλε τα κοχυλια γιατι ανεβαζουν τη σκληροτητα πραγμα που δεν το θες με τα ψαρια που εχεις (ειδεσ ποσο σκληροτητα εχω ?? δες καλυτερα επισης το χοντρο χαλικακι σου δεν ειναι οτι το καλυτερο για τα cory τα οποια εχουν αναγκη πολυ λεπτοκοκο χαλικακι η αμμο για να μην τραυματιζονται(αληθεια για παρατηρησε εχουνε μουστακια?)( μουστακια τσιγκελοτα ακομα οι μονομαχοι λογο συμπεριφορας ( οπα εδω τα χαλαμε λογο συμπεριφορας ολα τα δαχτυλα δεν ειναι ιδια)τα clown(αμα φυγουν αυτα εφειγε ολο το ενυδρειο ειναι η αγαπη της βαγγελιως ( μαμα) προς το παρων ειναι μικροι και ειναι ενταξει ) ( και ο πλεκο (και αυτος μικρουλης ειναι ακομα αμα μεγαλωσει θα τον δωσω ) λογο μεγεθους θα πρεπει να απομακρυνθουν! ------------------------- σε κανα δημηνο θα αλλαξω το χαλικι θα τα βγαλω ολα εχω παραγκειλει λευκη χαλαζιακη αμμο
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-09-09 στις 19:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο να το αλλαξεις και οπως παρατηρησα και κατι θα επρεπε να αβγουν και τα κοχυλια οχι για λογους που ανεβαζουν σκληροτητα γιατι εχεις ηδη χαμηλη αλλα για αισθητικους.να το κανεις οσο πιο φυσικο γινεται.τα κοχυλια ειναι θαλλασινα και το ενυδρειο γλυκου νερο .καταλαβαινεις το λογο?
τωρα αν εσενα (και της βαγγελιως ) σας αρεσουν τοσο αφηστε τα ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
DSC01427.jpgDSC01428.JPGDSC01429.JPGDSC01430.JPGDSC01431.jpgDSC01432.jpg
DSC01433.jpgDSC01434.jpgDSC01435.jpgDSC01436.jpgDSC01437.jpg DSC01438.jpgDSC01439.jpg
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
απαντησε ο πανος για τα περισσοτερα τα κοχυλια εκτος των αλλων παραπεμπουν και σε αλμυρο νερο και κατα τη γνωμη μου δεν πολυκολανε
αμα τα κλοουν ειναι αγαπη της κυρα βαγγελιως πεστης οτι σε λιγο θα βασανιζονται σε τοσο μικρο ενυδρειο οποτε μαλλον αμα τα αγαπαει πρεπει να τα απαλλαξει απο το βασανο η να τους εξασφαλιζει ακομα καλυτερα μεγαλυτερο ενυδρειο ![]() μια χαρα ειδα τη σκληροτητα αφου σε ρωτησα κιολας αλλα να κανεις τοσο κοπο να τη ριξεις και να χεις κοχυλια μεσα? για τους μονομαχους διαφωνω δεν μπορεις να προβλεψεις αν αυριο η σε 2 μηνες θα αρχισουνε οι φασαριες κακη συνθεση ψαριων μακροπροθεσμα θα σου βγαλει προβληματα τεσπα αποφαση σου ειναι τι θα κανεις τη γνωμη μας ζητας και στη δινουμε
|
||||
|
||||
![]()
μπορει καποιος να με βοιθησει με την αναγνωριση τον φυτων
------------------------- Παράθεση:
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 05-09-09 στις 20:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() απο φυτα εχεις διαφορους εχινοδωρους..ανουμπιες..βελισνερια...bacopa caroliniana..
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι σε τοσα λιτρα ο μονομαχος δεν νομιζω να πειραξει ψαρια οπως τα ροδοστομα πχ αλλα η συγκατοικιση με θυληκια ειναι ενα περιεργο θεμα αμα το ψαξεις δεν ειναι ψαρι που ζει σε ζευγαρι
σωστος εισαι σε καλο δρομο οπως σου πα και αρχικα 5 πραγματακια ειναι αμα τα διορθωσεις θα σε αρχοντας
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
DSC01443.jpgDSC01444.jpg
η ωρα του φαγητου δεν ειναι κουκλια ??? βασικα ηθελα να ρωτησω αν το φυτο στη δευτερη φωτο ειναι και αυτο δρακενα αλλα ειδα τα σαλιγκαρακια μαζεμενα και τσακ φωτα καμερα φυγαμε
|
||||
|
||||
![]()
Κάτι μου θυμίζουν εμένα αυτά...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειδες ποσο μεγαλωσαν οταν τα εστειλες ηταν λιγο ποιο μεγαλα απο το χαλικι ... κουκλια φτου φτου
|
||||
|
||||
![]()
ναι ..δρακαινα ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!! Για αρχη ... Σου ειπαν τα παιδια ολες τις συμβουλες που θα σου ελεγα και εγω!! Εχεις τα "φωτα" να το κανεις τελειο!! Συνεχισε
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογα τα ψαρια
|
||||
|
||||
![]()
τα γκαπι;
|
|||
|
|||
![]()
πολύ καλή δουλεία μου αρέσει
![]() ![]() τώρα για κάποιες λεπτομέρειες σου είπαν τα παιδιά |
|
||||
|
||||
![]()
κανενα προβλημα
------------------------- κωστα εδω ειναι το ζευγαρι με τους μονομαχους χωρις κανενα προβλημα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 21-09-09 στις 18:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Να και το δικο μου | petde | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 13-03-09 21:41 |
να και το δικο μου | sergio | Φωτογραφίες μελών | 10 | 23-08-08 01:10 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
Να και το δικο μου! | floridis | Reef | 13 | 03-05-08 20:03 |