|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα σε όλους...
Θέλω να βάλω στο ενυδρείο μου ανεμιστηράκια γιατί όσο νά 'ναι μια άλφα θερμοκρασία την έχω, το πρόβλημά μου είναι ότι λόγο του ότι είμαι φαντάρο δν δουλεύω(όσοι ξέρουν ο μισθός του φαντάρου είναι 8,71ευρώ ![]() ![]() Το ερωτημά μου είναι ότι μόνο με τα ανεμιστηράκια και έναν χρονοδιακόπτη* θ κάνω δουλειά? *θα κάτσω να παρατηρήσω πόση ώρα θέλει για να ρίξει την θερμοκρασία εκεί που θέλω και θ το ρυθμίσω καταλλήλως |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα 8,71 περνεις ομως ενα πληκτρολογιο με φτιαγμενο ε και α. :P
Οσο για τα ανεμιστηρακια πρεπει να το εχουμε πει πανω απο 500 φορες οτι γινεται δουλεια..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο θα το παρατηρησεις στο ενυδρειο σου. Και εγω με χρονοδιακοπτη τα εχω και μια χαρα τα παω απο θερμοκρασια.
|
|
||||
|
||||
![]()
να σαι καλά αντωνη με κάλυψες....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Chiller | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 22-06-09 09:47 |
Chiller, ανεμιστηράκια, ή air-condition;;; | aquaman | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 21-05-09 10:53 |
DIY chiller... | Nik25 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 14-05-07 20:17 |
chiller??? | Θανάσης | Έλεγχος θερμοκρασίας | 4 | 29-10-06 13:03 |
Chiller | manosdr | Έλεγχος θερμοκρασίας | 3 | 14-06-04 13:37 |