|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αυριο παιδια θα παω να παρω τζαμια για να στησω ενα μονομαχοενυδρειο 35*35*35(42λιτρα)
![]() ![]() ![]() ![]() απο σιλικονη τι να προτημισω?λεω την logo 1000(αν δεν κανω λαθος) αλλα χω μια απορια....αν το κανω 35*35*40 θα υπαρξει κανενα αλλο προβλημα απο τεχνικη πλευρα ή απο την πλευρα του betta?(γιατι ζουν σε ρηχα νερα) |
|
||||
|
||||
![]()
Και για την logo 1000 οκ
και για τις διαστάσεις οκ! ... χέρια να προσέξεις γιατί τα τζάμια γενικά κόβουν.
|
||||
|
||||
![]()
35*35*40 θα ειναι η εξωτερικες διαστασεις, οχι οι διαστασεις κοπης. Διαβασε και τον οδηγο του τσαμι! Καλη τυχη!
|
||||
|
||||
![]()
οκ σας ευχαριστω
![]() για τις διαστασεις το εχω υποψην μου τωρα οτι προκυψει θα κανω ποστ ------------------------- παιδια δε λιγο θα παω να παρω τα τζαμια,τι παχος να παρω?4αρι ή 5αρι? και απο κοντρες το ιδιο παχος? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 16-07-09 στις 12:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
-------------------------
γιατι δεν το κανεις 60αρι φατσα?θα δειχνει ποιο ομορφο και θα κερδισεις και λιτρα.αλλιως θα μιαζει σαν τετραγωνο κουτι.
Ψαλιδοχέρης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΜΙΜΗΣ : 16-07-09 στις 12:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι εχω ενα επιπλο διπλα στο κρεβατι και ειπα να το βαλω εκει(το επιπλο ειναι 45*45)
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ τοτε παω πασο.
|
||||
|
||||
![]()
εχω σκοπο να φτιαξω και ακομα ενα....αλλα αργοτερα ας παει καλα αυτο και μετα......
|
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο!!!
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι κομοδίνο, κοίτα να κρατάνε τα πόδια, έτσι?
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω
![]() ![]() ------------------------- οσο για το κομοδινο ειναι σουπερ ντουπερ ενισχυμενο ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης89 : 16-07-09 στις 18:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον εκανα την μικρη αρχη μιας και ηρθε το Α/Ο που παραγγειλα
![]() ![]() τωρα περιμενω να ρθει ο αδερφος μου απο τις διακοπες ![]() για να με βοηθησει να φτιαξουμε το tank(μιας και μου ειπε οτι θελει να με βοηθεισει ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|