|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά απο 4 χρόνια και αφού πέρασα απο τα στάδια των φυτεμένων και των οσμώσεων είπα να επιστρέψω στις κιχλίδες.
Αφορμή έγινε η μεταφορά του 650λιτρου ενυδρείου μου στο μαγαζί μου. Το ενυδρείο τοποθετήθηκε σε σκιερή βιτρίνα και σήμερα μόλις έγινε το στήσιμο και το πρώτο γέμισμα. Το σετάπ πάει για Τανγκανίκα καθώς είχα Μαλάουι παλιότερα. Τα συνολικά 780 λίτρα νερού (δεξαμενή και σαμπ) μου δίνουν αρκετές πισετέυω επιλογές. Πάντα είχα μια κρυφή επιθυμία για φροντόζες.Μπορεί να παίξω και με τροφέους όμως.Βλέπουμε... Σαν διακόσμηση τοποθετήθηκε άμμος χαλαζιακή ανοιχτό μπεζ 70 κιλά,50 κιλά δενδρόπετρα και 50 κιλά βασάλτης.Σαν υπόστρωμα μπήκε φελιζόλ τύπου dow mate και απο πάνω foam(αφρολέξ) 0,5cm.Από πάνω μπήκαν τα βράχια και απο πάνω η άμμος. Φωτό για σχολιασμό. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σπάνια είδη κιχλίδων Αφρικής (rift lakes) | water polo | Tanganyika | 13 | 13-09-08 14:18 |
Μια που μπαίνουμε στις γιορτές | skippergr | Φωτογραφίες μελών | 8 | 24-11-07 09:00 |
Mαύρισμα στις Πέτρες | giorgakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 29-10-07 10:51 |
Πρόβλεψη στις συναντήσεις | Juan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 27 | 18-11-05 19:38 |