|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και που να δεισ το δικο μου...
![]() μια χαρα εισαι εσυ.. ![]() ΥΓ:φοβερη η λιμνη σου ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι ακριβώς και με εμένα. Γιάννο, μην πετάξεις αυτή τη λάσπη. Είναι το καλύτερο λύπασμα για τα φυτά της αυλής σου.
|
|||
|
|||
![]()
Το νερο με το οποιο πιτσιλας φανταζομαι ειναι απο γεωτρηση?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι απο γεωτρηση ------------------------- Παράθεση:
Έχω δει και την δικιά σου λίμνη. Τέρας !!!!!!!!!!!! ------------------------- Παράθεση:
Το πέταξα Βασίλη…… Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 17-05-09 στις 10:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλυτέρα να ρίχνει απλά νερό λίμνης στα φυτά του.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πως καθαρίζουμε το φίλτρο της λίμνης ;;; | joskem | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 28-12-08 00:39 |
Εκβάθυνση ρηχής λίμνης | Βασιλείου | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 21-06-08 16:46 |
Μια μικρή Βοήθεια σχετικά για φίλτρο λίμνης; | NickFior | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 15-03-08 20:05 |
κατασκευή λίμνης | chris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 51 | 19-10-05 21:50 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |