|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
γεια. εχω ενα φιλτρο εξωτερικο το οποιο γυρναει 700 λιτρα την ωρα,θελω να το βαλω σε ενα καινουριο αφρικανοενυδρειο 250λιτρα που ετοιμαζω.
ειναι ενταξει? η να βαλω και το εσωτερικο που εχω <που δεν θελω να βαλω γιατι ειναι μεγαλο>!! και ποιος ειναι ο τυπος που δινει τους αριθμους αυτους να ξερω.. αν υπαρχει και δεν ειναι χοντρικος-εμπειρικος υπολογισμος...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπότε, θα χρειαστείς απαραιτήτως και άλλο ένα φίλτρο στο 250άρι σου.
|
||||
|
||||
![]()
να επερνα ενα εσωτερικο να γυρναει καμια 500αρα λιτρα η και λιγοτερο και να εβαζα μονο σιποραξ μεσα και υαλοβαμβακα? αλλα να ηταν σε μεγεθος ενταξει γιατι αυτο που εχω ειναι μεγαλο πολυ
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα ένα εξωτερικό.
Θα μπορούσες π.χ. να πάρεις ένα Fluval 205. Γυρνάει 680λίτρα/ώρα και έχει αρκετά μεγάλο κάδο υλικών για την κατηγορία του. Επίσης είναι απο τα πλέον αξιόπιστα. Κόστος γύρω στα 80-90¤ κομπλέ. Απο κει και πέρα, για κάτι οικονομικότερο μπορείς να δεις και για μεταχειρισμένο.
|
||||
|
||||
![]()
και να το ειχα μαζι με το αλλο το δικο μου ε?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εσωτερικο φιλτρο για 50 ΛΙΤΡΑ ΚΑΘΑΡΑ. | Dimis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-11-08 14:59 |
Ενυδρείο 700lt με τι? | asteris | Malawi | 7 | 15-05-08 09:21 |
φιλτρο για 40 λιτρα | rita | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 06-12-06 16:28 |
Σχεδιο Για Βιολογικο Φιλτρο Σε 140 Λιτρα? | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 17-10-05 01:02 |