![]() |
#1 |
Παιδια βοηθεια "Επιγοντος"
![]() Αξιολόγηση:
![]() Παιδια επαθα πλακα οταν πηγα επίσκεψη σε γνωστο μου για να μου δειξει το ενυδρειο του.
Γίνετε χαμος. Το απόλυτο χαος. Εχει βαλει καμια 50-60 ψαρια μεσα σε 120Λιτρα και το έγκλημα ειναι οτι δεν ταιριαζουν μεταξυ τους. Θελω πραγματικα να σώσω τα ψαρακια και χρειάζομαι τη βοηθεια σας. Στην φωτο που δίνω θελω απο καποιον έμπειρο να κανει επεξεργασια βαζωντας σε κυκλο καθε ψαρι με νουμερα και απο κατω να γραφει τι ψαρι ειναι και αν ειναι ζωοτοκο η ωοτόκο η οποια αλλη μέθοδο για ξεχωρισμα μπορείτε να κανετε με βαση τη φωτο. Ετσι θα μπορεσουμε να τα ξεχωρισουμε και να τα βαλουμε σε διαφωρετικα ενυδρεια. Ξερω οτι ειναι λιγο δυσκολο να γινει αλλα πρεπει να τα σωσουμε παιδια. Αν καποιοσ μπωρει να το κανει παρακαλω ας κανει ενα reply και να πει οτι "εγω το κανω".Για να τον περιμενω και να μην ζηταω και απο αλλους να κανουν την ιδια δουλεια. Ευχαριστω Υ.Γ. Η φωτο.... http://imageshack.gr/view.php?file=o...t3bhd7duj3.jpg |
|
Εμφανίσεις: 3648
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγαρωμα δισκων "βοηθεια" | elvis572 | Δίσκοι | 3 | 03-12-07 10:11 |
Shinnersia rivularis "Mexican Oak Leaf" => Μεζε | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 25-02-05 17:35 |
"Βιολογική" vs "χημική" λίπανση | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-08-04 18:59 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |