|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() πλέον είμαι στη 6 μέρα έχει ξεθολώσει πλήρες ακόμα και οι φυσαλίδες στη πλάτη του ενυδρείου έχουν αρχίσει να φεύγουν οι μετρήσεις μου μέχρι στιγμής είναι οι εξής ( με μπόλι από φίλο ) με υγρό test sera ..NH4/Νh3 = 0,5 mg/l με stick ..tropical 5 in 1 έχουμε τα εξής NO3 ... = 0 NO2 ... = 0 GH .... = 8,0 KH .... = 7,0 PH .... = 7,2 όσο για τα test από εβδομάδα θα πάρω υγρά γιατί με τα χαζό sticks θεωρώ πως έχω μεγάλες αποκλίσεις ... πως σας φαίνονται ??? θερμοκρασία 20c-23c το ενυδρείο μου καθαρά λίτρα είναι 192 μέχρι στιγμής φιλοξενεί από φυτά : 2 x anubias "barteri" 1x anubias gongensis 3x "βαλισνεριας" 2x egn.densa σχ lucky bamboo με το ανθος εννοείτε να βγαίνει από το ενυδρείο 2x νεκρά bamboo ξύλο και 2 ασβεστολιθικές πέτρες πέτρες από petshop ... και περιμένουν πως και πως να μπούνε μέσα 4 χρυσόψαρα και μάλλον 2 apple snails . ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Καινούργιος στην παρέα. Λίγη ΒΟΗΘΕΙΑ! | fanopsaro | Αρχάριοι γλυκού νερού | 42 | 13-02-09 20:58 |
Καινούργιος | nikzanta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-07-07 15:23 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |