|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αφρικής - Μαδαγασκάρης, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας παρουσιασω το ενυδρειο μου στο οποιο προσπαθησα να "φωτογραφισω" οσο μπορουσα την λιμνη UPEMBA και την πηγη αυτης τον προδρομο ποταμο του KONGO RIVER ο οποιος ειναι ο ποταμος LUALABA,η λιμνη UPEMBA ειναι μια καταφυτη λιμνη με σκληρο και καθαρο νερο στο νοτιοδυτικο KONGO και ο ποταμος της λιμνης αυτης ειναι ο LUALABA οποιος ειναι ο προδρομος ποταμος του γνωστου ποταμου KONGO (ZAIR RIVER).
Πληροφορίες Διαστάσεις:105 x 45 x 58 Όγκος:240 lt καθαρα Κατηγορία: Βιοτοπικο Φυτά:aponogeton henkelianus,anubias congensis,anubias barteri,crinum,aponogeton boiviniatus,bolvitis heudelotii,anubias heterophylla,lilaeopsis mauritania,bacopa monieri,eleocharis,valisneria spiralis,nymphea lotus. Ψάρια / ¶λλα είδη:6 x gongo tetra(Phenacogrammus interruptus),2 x hemichromis lifalilli,3 x pseudocrenilabrus nicholsi,1 x Pantodon buchholzi Διακοσμητικά υλικά: ριζες,πετρες ασβεστολιθικες και φυσικη αμμος ποταμισια Φόντο:- Φωτισμός: 2 x 39w Διάρκεια φωτισμού: 10 ωρες ημερησιως Φιλτράρισμα:EHEIM PRO II 2026 και φιλτρο στο καπακι 800 l/h με SIPORAX Θερμοστάτης:200 W JAGER Λίπανση: Μια φορα την εβδομαδα POTASIUM και TRACE,μια το μηνα IRON,SEACHEM Παροχή CO2: Oχι Παράμετροι: pH: 7.6 Γενική σκληρότητα (GH): 15 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 10 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):<10 Αλλαγές νερού: 30% -35% εβδομαδιαιως Θερμοκρασία: 24 ¶λλες πληροφορίες: Oι πληροφοριες για να φτιαξω αυτο το βιοτοπικο ενυδρειο εληφθησαν απο τις εξης πηγες : ramsar.wetlands.org/LinkClick.aspx?link=824&tabid=817&mid=2197 - 29k - www.petfrd.com/images/articles/2/6.jpg www.mongabay.com http://aquaticpredators.com/forums/index?act=idx http://badmanstropicalfish.com/biotope/biotope4.html Φωτογραφία:
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!!!!Απο οτι φαινεται αρεσει και στα ψαρια!!Αντε και καλα γεννητουρια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τέλειο φίλε μου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εβαλα στα "ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΒΙΟΤΟΠΙΚΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ" διοτι δεν ξερω αν πληρει τις προυποθεσεις.
Αν γνωριζει καποιος Moderator ας πραξει καταλληλα.
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητηρια!
Ο μονος μου ενδοιασμος τα δυο ειδη κιχλιδων σε μικρο σχετικα χωρο. Κατα τα αλλα αψογο! |
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφα!
που τις βρίσκετε αυτές τις ρίζες ρε γμτ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θεωρω την κριση σου παρασημο Τολη!
Οπως και καθε κριση και αποψη των φιλων του φορουμ. Υ.Γ.:Τις ριζες τις εφερα απο Ολλανδια μαζι με την αμμο
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια!
Από τα ομορφότερα βιοτοπικιά που έχω δει. |
|
||||
|
||||
![]()
έτσι εξηγείται
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κατι τετοιες προσπαθειες αξιζουν πολλα συγχαρητηρια !! Πανεμορφο φιλε μας και πολυ "ψαγμενο" βιοτοπικο ! 1000 μπραβο !!
|
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο το ενυδρειο φιλε μου!!!!! μπραβο σου!!!! παντα τετοια....
οσο για τις ριζες, βρηκα κι εγω τετοιες ριζες για το μαδαγασκαρης μου....
|
||||
|
||||
![]()
ενα μεγαλο μπραβο κ απο εμενα,πολυ ωραιο..
|
|
||||
|
||||
![]()
απλα καταπληκτικο.μπραβο αντε να δουμε και εμεις αν τα καταφερουμε.
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο και σπανιο θεμα, συγχαρητηρια
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο! Είναι ιδιαίτερο ενυδρείο, και μου αρέσει πολύ!
Συγχαρητήρια που έκαστες και το έψαξες και το εφήρμοσες! |
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφο, συγχαρητήρια!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ε-κ-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ο !!! πολλα μπραβο!!! πολυ μου αρεσε!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μ' αρέσει πάααααρα πολύ!! Παραπάνω απο το πάαααρα πολύ!!! Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο και απο εμενα!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολύ όμορφο ενυδρείο, συγχαρητήρια! οι ρίζες άπαιχτες!
|
||||
|
||||
![]()
Χαιρομαι απειρως που σας αρεσει το αποτελεσμα της προσπαθειας μου (η οποια κρατησε 2 μηνες) και σας ευχαριστω παρα πολυ που μπηκατε στον κοπο να την σχολιασετε...
Αν σας αρεσουν τα Lifalilli μου οταν μεγαλωσουν τα μωρα μπορω να αρχισω να χαριζω....
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο το ενυδρειο και πανεμορφες ρίζες!
Πολύ καλη προσπάθεια! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή και στήσιμο 2μετρου Orinoco river tank... | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 461 | 12-09-16 09:51 |
Σπάνια είδη κιχλίδων Αφρικής (rift lakes) | water polo | Tanganyika | 13 | 13-09-08 14:18 |
AFRICA LAKES - VIDEO | AFRICANOS | Malawi | 14 | 13-04-08 20:26 |
Kostas G.(River tank βιότοπος Rio Orinoco) | Kostas G. | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 4 | 11-02-07 14:51 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |