|
||||
|
||||
![]()
προγραμματιζω τον elliwell.αναλογα με την θερμοκρασια του ενυδρειου αναβουν οι ενδειξεις για out 1 και out 2.αλλα δν στελνει ρευμα στις μπριζες.τσεκαρω τις εξοδους με δοκιμαστικο και δεν μου δινει ενδειξη ρευματος.λετε να ειναι χαλασμενος?
|
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασες εδώ ;
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=15378 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ολα αυτα τα βηματα αναβουν τα λαμπκια αλλα δν στελνει ρευμα |
|
||||
|
||||
![]()
Οσο περίεργο και αν ακούγετε, αν ειναι η πρωτη φορα, προγραμάτισέ τον ξανά απο την αρχη. Το ιδιο ειχα και εγω, η κουκιδα άναβε αλλα ρεύμα δεν εφερνε. Την δεύτερη φορά δούλεψε κανονικά. Ελπίζω να είναι το ιδιο προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό που σου έδωσε ο George είναι κατατοπιστικό. Ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα και μήν ελέγχεις με δοκιμαστικό κατσαβίδι γιατί ο Elliwel δουλεύει με ρεύμα, δέν βγάζει ρεύμα. Ο μόνος τρόπος να δοκιμάσεις τις εξόδους οι οποίες είναι ρελέ, είναι με το beeper ενός πολύμετρου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Θου Βου όταν μία έξοδος γίνεται on και ανάβει η τελίτσα στο display ακούς το χαρακτηριστικό "κλικ" του ρελέ ? Αν ναι τότε δες πάλι τη συνδεσμολογία σου. Αν όχι τότε ίσως είναι ελλατωματικός ο κοντρόλερ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θα εχω προβλημα | vaios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-10-08 13:12 |
προβλημα?? | odin79 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-04-08 07:40 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |
προβλημα | dim | Bettas | 8 | 31-03-06 00:02 |