![]() |
#1 |
διανυκτερεύω !!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() ![]() ![]() γεια σας !!! ![]() καταρχήν ξεκινάω ένα ενυδρείο για χρυσόψαρα x 4 ..ναι για 4 χρυσόψαρα γιατί τους φέρθηκα εντελώς χαζά με την αμάθεια μου και ήρθε η σειρά να τα επιβραβεύσω για όλες τις υπέροχες χαρούμενες μικρές στιγμές που μου έχουν προσφέρει έτσι κατέληξα στις εξής αγορές ... 200 lt περίπου ( το λέω αυτό γιατί βάση μετρήσεων κανονικά είναι 192 για την ακρίβεια ) καινούργιο ενυδρείο τύπου RIO με βάση δικη του δεν θυμάμαι το φίλτρο αυτή τι στιγμή να σας το πω ...(είναι ακόμα στο μαγαζί σε λίγες μέρες στα στα χερια μου) .. 2 βιβλία ....ένα για χρυσόψαρα k ένα για στήσιμο ενυδρείου θερμοστάτης τις jager EHIEIM ψιλή mpez άμμος 15kg λίπασμα deponitmix classic dennerle 5kg colour quartz gravel πάλι dennerle 2 απίστευτες πέτρες για decor 1 ξύλινη ριζα θερμόμετρο test stick nh4 nh3 test .... για αρχή και έχω τις εξής απορίες έως τώρα το ξύλο το έβρασα k το ξέπλυνα k με καυτό νερό στη μπανιέρα μου καθώς k τις πέτρες,τις αφίσα άλλο ένα μισάωρο στο ζεστό νερό όπου k έβγαλαν όλη τι βρωμιά τους ,το θέμα είναι πως βγάζει ακόμα λίγο χρώμα ,,,, 1. τι κάνω για αυτό ??? 2..θα μπω στη διαδικασία στησίματος του περιβάλλοντα χώρου...με ένα πλαστικό τύπου παιδικό φτυαράκι δεν νομίζω να έχω θέμα η μήπως έχω ??? 3.. γέμισμα νερού το οποιο βρύσης μου είναι πολύ υψηλό nh = 5.0 , gh =17.0 , kh=17.0 , ph =7.2 το 1/5 για να μπορώ να φέρω k τα φυτά μου σωστά ? 4..θα θελα παρα πολύ να βάλω baboo υδρόβιο ξέρετε το κλωναράκι το έχω φανταστεί k θα θελα να m πείτε τι ξέρετε για αυτό ... 5..ξεκινάω στρώσιμο αλλα αυτά τα χαζό sticks μέτρησης δεν μου δείχνουν με ακρίβεια τι άλλο προτείνεται ??? 6...θα χρειαστώ συσκευή co2 ??? 7.....αν χρειάζεται μπόλι ... λίγο δεν το έχω πιάσει !!! ως πως βοηθάει το όλο θεματάκι ...??? επίσης k κλείνω θεωρώ πως θέλω ένα καλύτερο φίλτρο είναι καλή λύση ένα εξωτερικό φίλτρο κατά προτίμηση eheim 2217 ??? ευχαριστώ προκαταβολικά για όλες τις απορίες που m λύθηκαν εδώ μέσα με πολύ διάβασμα αλλα έχω άλλες τόσες και γουστάρω τρελα να μαθαίνω k αλλα ... διανυκτερεύω !!! λοιπόν k διαβάζω με τις ώρες xxx σταμάτης ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Εμφανίσεις: 2217
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|