|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα αγορασα ενα 60 λιτρo ενυδρειο και θα βαλω 2 χρυσοψαρα ελεγα να βαλω φυτα αλλα μου ειπαν οτι τα τρωνε τα χρυσοψαρα.υπαρχουν φυτα που δεν τα πειραζουν ;και πια ειναι αυτα;;;καποια γνωμη χωρις φυτα πως να το φτιαξω;;;
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορω να βαλω ενα και μαζι apple snaps;;ωραιο ενυδρειο μου αρεσει πολυ.
|
||||
|
||||
![]()
Nα βάλεις
|
|
||||
|
||||
![]()
πρεπει να βαλω και υποστρομα για τα φυτα η οχι και απο χαλικι να βαλω χαλαζιακο;;;συγνωμη για τις ερωτησης αλλα θα παω το πρωι να τα παρω.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζεται υπόστρωμα για φυτά
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ πολυ ομορφο ενυδρειο κι αυτο το χρυσοψαρο με το κοκκινο κεφαλακι αυτο θελω να παρω.ευχαριστω πολυ ειχα στεναχωρηθη γιατι δεν ηξερα πωσ να το κανω μου δωσατε ιδεες.
------------------------- ![]() ![]() ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dionysia : 13-02-09 στις 22:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα η αγορα του ενυδρειου εγεινε αλλα τα λιτρα δεν ειναι αυτα που ελεγα ειναι 60 λιτρα τωρα μπορω να βαλω 2 χρυσοψαρα;;;
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος το Cayman 60 Pro, είναι 75 λίτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για βγαλε την ανουμπια μια φωτο να δουμε.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν φαινεται καλα
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρα ειναι η anubia, κανονικα δεν την φυτευεις γιατι σαπιζει. Αν αποφασισεις να την φυτέψεις, τοτε μονο οι ριζες μεσα, ο κορμος οποσδήποτε εκτος.
εγω στην αρχή τις έδενα σε καλαμακι (χωρις να εχω πιει καφε) και εβαζα το καλαμακι κατω απο το υποστρωμα. Αυτο το εκανα γιατι οι ριζες ειναι πολυ μικρές και το φυτό δεν πρόκειται να κάτσει τωρα τις εχω βάλει μέσα σε χαραμάδες απο ξύλα και εχουν θεριέψει (καμια σχεση με nana...) |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις και βαλισνέριες όμως, και το κρύβεις εεεε. Το ξύλο σου φαίνεται όμορφο, βάλε και καμμιά φωτό από όλο το σύστημα να πάρεις σχόλια... Πίστεύω ότι και με καλές συνθήκες νερού, διατροφής κλπ τα ψαράκια θα είναι χαρούμενα. Τώρα ο κανόνας περί λίτρων γνωστός βέβαια, αλλά και ο ιδιοκτήτης τόσο αντέχει η 'τσέπη" και απ' την άλλη.... ένα =κανένα λένε οι παλιοί. ¶ντε και καλή συνέχεια.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιδεες για διακοσμηση | aris2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 14-11-08 19:18 |
ιδεεs για διακοσμηση | christine1989 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-10-08 15:53 |
διακοσμηση | zhta47 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 17-06-08 15:53 |
διακοσμηση-αναζητηση | joys | Malawi | 12 | 29-10-07 23:39 |
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 13-05-07 09:36 |