|
|||
|
|||
![]()
Γειά σας σκέφτομαι να φριάξω ένα φίλτρο αέρα για να βοηθήσω το υπάρχον φίλτρο στο ενυδρείο μου μιας και έχω αρκετή ιχθυοφόρτιση.
Θεωρείτε ότι θα κάνει δουλειά?Το έχει δοκιμάσει κανένας? Το χρησιμοποιεί κανείς στο ενυδρείο του? Έχω μια αεραντλία up to 200 litres και θα το βάλω να δουλέψει με αυτήν. Θα κάνει δουλειά? Σκοπός μου είναι να μετατρέψω το υπάρχον σε καθαρά μηχανικό φίλτρο εν καιρό. Από την στιγμή που θα ξεκινήσει να δουλεύει πόσο θα του πάρει να υποστηρίξει ΜΟΝΟ του ρην βιολογία και το άλλο να μείνει μόνο μηχανικό? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διώξιμο αέρα μέσα από το Eheim | TaitO | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 07-05-07 00:03 |
DIY - inline φίλτρο αέρα με ενεργό άνθρακα για αεραντλία | chrisb | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 07-04-07 20:35 |
Ανανέωση αέρα χωρίς χρήση αεραντλίας; | Nec | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 21-10-05 10:11 |
Ροή αέρα από τα ανεμιστηράκια | Gourami | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 10-08-05 19:17 |